Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosómacimedve kérdése:
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Csak annyi lenne a kérdésem hogy ha nem volt semmi baj a védekezéssel, vagyis gumit használtunk, de nem csúszott le és ne lyukadt ki, minden alkalom után "megvizsgáltuk"
, szóval akkor fenn áll az esély arra hogy terhes vagyok? vagy 99% hogy nem?
2013. márc. 12. 10:48
2/6 anonim válasza:
Na végre, már vártunk! 98%, hogy nem!
3/6 anonim válasza:
mi értelme ennek a kérdésnek?
örülök mindent leírtál, de a szervezeted működését is tanuld meg, hidd el utána okosabb leszel N
4/6 anonim válasza:
Nagyon nagyon elenyésző esélye van. Amikor elkezdtem szexuális életet élni, én is paráztam hónapokon keresztül minden hónap végén, hogy mi van, ha mégis történt valami és terhes vagyok. Ne aggódj.
5/6 anonim válasza:
2 kritérium kimaradt:
-időben kerüljön fel az óvszer,
-és NE kerüljön le idő előtt!
Ha ez is teljesült, akkor nem lehetsz terhes.
6/6 anonim válasza:
dehogyis :D ha az óvszer sértetlen, akkor nem lehetsz terhes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!