Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Bővebben benne!
Figyelt kérdés
9 napja szeretkeztunk a baratommal( ovszer nelkul) de nem ment el bennem! Tudom igen tudom hogy miert nem vedekeztunk milyen hulyeseg a megszakitasos modszer. Tudom! De most nem ez a lenyeg. 7 napja megjott, normalisan es normalis ideig is volt meg. (Kb 5-6napig) majd ma volt barna folyasom:s tegnap ejjel is szeretkeztunk, vedekeztunk! De mi lehet ez a barna folyas?:s lehetek terhes? Vagy lehet hogy csak tul erosen szeretkeztunk es az miatt?2013. márc. 10. 15:35
1/4 anonim válasza:
a barna folyás lehet hormonális okból, semmi köze a teherbeeséshez. nem vagy terhes.
2/4 anonim válasza:
Mivel csak pár napja mult el a havid előfordulhat hogy abból kis visszamaradott alvadt vér ürült a méhösszehúzódás hatására. De a biztonság kedvéért tesztlej majd ha eltelt 2 hét az aktus óta. Kicsi az esély rá hogy terhes legyél, de nem 0% ahogy sosem ha él az ember nemi életet és bárhogy is védekezik.
3/4 anonim válasza:
Első!!!! lehet köze hozzá. mivel nagyon sok nőnek van beágyazódási vérzése. De szeritnem sem erről van szó ebben az esetben. (2. voltam)
4/4 anonim válasza:
Terhes biztos hogy nem vagy szerintem. A második kommentbe le van írva hogy mi is történthetet.
Amit írni szeretnék az az hogy nem muszáj a férfinak elmennie azért hogy terhes legyél. Amikor a férfi fel van izgulva akkor a makkja ''vízes'' lesz és ez a folyadék amitöl ''vízes'' lesz abba van egy kevés spermatartalom, viszont van akinek ennyi is elég hogy terhebe essen. Szóval ha nem akartok babát, haggyatok fel ezzel a hülyeséggel és vagy védekeztek vagy nem. Ti felelöségetek és ne mindig a sexuálisösztön beszéljen belöletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!