Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ez esetben terhes? (bocsánat, tudom, hogy már-már szánalmas ilyet kérdezni :S)
Múlt hét hétfőn szexeltem a barátommal. Sajnos lecsúszott róla a gumi, amikor kivette, de a gumi vége már kinn volt, tehát nagy valószínűséggel nem került belém ondó. Viszont én olyan fajta vagyok, aki akárhogy védekezik, mindig retteg. :S Iszonyatosan félek, hogy teherbe estem. Úgy látom, hogy a hasam kicsit kerekebb, meg a melleim is picit csomósabbak. A menzeszemnek jövő hét szombaton kellene megjönnie, és 28 naposak a ciklusaim.
Szerintetek mekkora az esélye? Mikor teszteljek, hogy biztos legyen az eredmény? Rosszul vagyok, ha csak rágondolok az egészre.
Szia!
Nem kell félned, az én párommal is mindig rettegtünk a hasonló dolgoktól és mégsem történt semmi, pedig hasonló tünetei voltak mint neked.
Sose volt problémánk, de védekezzetek mindig!
Ha viszont mégis gumi nélkül csinálnátok, ez esetben csak akkor, ha van önkontroll.
Hogy megnyugtassalak, nincs értelme ezen gondolkodni, az ember megérzi ha valami 'baj' van.
Netán nem lenne ez megnyugtató, vegyél egy gyorstesztet, pár száz forint és szinte bárhol beszerezhető.
(pl: rossmann)
19/F
És miért lenne a hasad 1 hét alatt kerekebb? :D
Alien növekszik benend?
Tedd egy kicsit félre a paranoiát,és gondolkozz reálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!