Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől biztos terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztünk barátnőmmel, gumi nélkül.
Benne mentem el.
A kérdés adott, ettől biztosan terhes lehet ?
2013. márc. 18. 07:41
1/8 anonim válasza:
persze h nem biztos
vannak akik évekig próbálkoznak mire összejön a baba
viszont amennyiben nektek ez nincs tervben esemény utáni kötelező
legközelebb védekezz és nem lesz min aggódni
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel nyugtatom én is magamat, hogy vannak akik sokáig próbálkoznak de mégsem jön nekik össze.
2013. márc. 18. 07:47
3/8 anonim válasza:
Ne nyugtasd magad, az előváladékkal is teherbe ejtheted.
4/8 anonim válasza:
Nem nyugtatni kell magad, hanem menni az orvos, aki felírja az eseményi utáni tablettát. Én védekezés mellett estem teherbe
6/8 anonim válasza:
Terhes lehet. Ne nyugtatgasd magad ilyen hülyeségekkel. Nekünk első gyerek első alkalommal összejött, amikor elhatároztuk, hogy többet nem védekezünk, a másodikhoz meg fél év kellett - tehát ez nem indok, hogy kikerüljétek az esemény utánit. Attól, hogy nyugtatgatod magad hülyeségekkel nem változik semmi, ha nem akartok gyereket védekezzetek, ha közben nem tettétek, akkor utólag!
7/8 anonim válasza:
"Igen, ezzel nyugtatom én is magamat, hogy vannak akik sokáig próbálkoznak de mégsem jön nekik össze."
Hát ezzel ne nyugtasd magad.
Első gyerekkel 6 hónapig kísérleteztünk, a második 1 menetből összejött...
8/8 anonim válasza:
50-50% az esély. Vagy igen vagy nem. Majd kb két hét mulva kiderül. Hányadik ciklus napon volt? Mért nem védekeztetek ha nem akartok gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!