Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így terhes? Mennyire biztos így a fogamzásgátló?
3 éve szedek fogamzásgátlót( eddig mindig minden ok volt!). Most egy fél év szünet után december hónap elején kezdtem el újra szedni. Az elsőt a menstruáció második napján vettem be, ez volt dec. 5-én. 16-án hajnalban szeretkeztünk, és a párom belém élvezett. Így elvileg már védett vagyok a terhességgel szemben, de azóta bennem van a félsz, mert másnap (egész vasárnap) görcsölt a hasam, ment a hasam és fájnak a melleim is, mondjuk ez lehet a tabletta hatása is, de nem igazán tudom, hogy ez mitől lehet...
Mit tudnátok tanácsolni?
Egy fórumon egy doki 2hetet írt, hogy annyi idő után már hat.
De fel nem foghatom, hogy miért kell agybafőbe puncibaélvezni,mikor még az első levélen sem vagy túl....
A félsz pedig majd csak aktus utáni 14.napon reggel elvégzett első vizeletből lesz kimutatható egy vizeletsugaras terhességi teszt által.
A várakozást tudom tanácsolni,és hogy ne élvezzenek beléd a levél végéig minimum.
2 dolog:
1.: 1 nap alatt el sem ér a petesejthez a spermium nemhogy megtermékenyüljön beágyazódjon és görcsöt is okozzon.
2.: (ez inkább felvetés) ha 3 éve szeded miért most merül fel benned ien kétely? hiszen nem csak akkor kerül beléd sperma ha belédélvez hanem közben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!