Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? Mennyire biztos így a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

3 éve szedek fogamzásgátlót( eddig mindig minden ok volt!). Most egy fél év szünet után december hónap elején kezdtem el újra szedni. Az elsőt a menstruáció második napján vettem be, ez volt dec. 5-én. 16-án hajnalban szeretkeztünk, és a párom belém élvezett. Így elvileg már védett vagyok a terhességgel szemben, de azóta bennem van a félsz, mert másnap (egész vasárnap) görcsölt a hasam, ment a hasam és fájnak a melleim is, mondjuk ez lehet a tabletta hatása is, de nem igazán tudom, hogy ez mitől lehet...

Mit tudnátok tanácsolni?

2012. dec. 18. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy fórumon egy doki 2hetet írt, hogy annyi idő után már hat.

De fel nem foghatom, hogy miért kell agybafőbe puncibaélvezni,mikor még az első levélen sem vagy túl....

A félsz pedig majd csak aktus utáni 14.napon reggel elvégzett első vizeletből lesz kimutatható egy vizeletsugaras terhességi teszt által.

A várakozást tudom tanácsolni,és hogy ne élvezzenek beléd a levél végéig minimum.

2012. dec. 18. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:

2 dolog:

1.: 1 nap alatt el sem ér a petesejthez a spermium nemhogy megtermékenyüljön beágyazódjon és görcsöt is okozzon.

2.: (ez inkább felvetés) ha 3 éve szeded miért most merül fel benned ien kétely? hiszen nem csak akkor kerül beléd sperma ha belédélvez hanem közben is

2012. dec. 18. 01:17
 3/3 anonim ***** válasza:
bocsi véletlen átsiklottam azon h újrakezdted így a 2. pont törölve de van helyette más :D a betegtájékoztatón rajta van h mikortól véd (egyébként a 11 nap már nagy valószínűség mellett mondható biztonságosnak) ráadásul a teherbe esés valószínűsége még úgy sem lenne 100%-os ha minden védekezés nélkül a legtermékenyebb időszakodban élvez beléd így viszont igen drasztikusan csökkent a "baj"-nak az esélye :)
2012. dec. 18. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!