Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire bíztok meg a fogamzásgátlótokban?
Nem. Én évek óta szedem.
Ha Neked is bevált, akkor nincs gond. (bevált=nem hányod ki pl.)
Az új kapcsolatban inkább azért érdemes gumival is, hogy nehogy vmi betegséged legyen. De ez már más tészta.
2013. márc. 9. 11:30
annyi h nem mindig élvez belém a barátom
aggódni mindig szoktam, mert nagyon aggódós vagyok ilyen téren...folyton bebeszélem magamnak h jajj terhes leszek, vagyok stb... beszéltem is erről a nőgyógyászommal, aki azt mondta, h nyugodjak meg nem leszek terhes, ha betarto a szabályokat...
és azt tanácsolta, hogy amikor rám jön ez a nagy para, akkor csináljak egy terhességi tesztet és az megnyugtat (nehogy álpanaszaim legyenek)
2013. márc. 9. 11:32
én 3 éve szedem ,menstruáció első napján kezdtem el szedni és 5 nap múlva már belém élvezett a barátom azóta lassan a végén járok és nem vagyok terhes szóval megbízok benne és mindig belém élvez.
2013. márc. 9. 11:53
4/9 anonim válasza:
Képtelen vagyok...:( Mindig megszakítással védekezünk a férjemmel mellette, mert félek, hogy mi van ha baj lesz, mert pl fél órával később vettem be, vagy bevettem aznap egy fejfájás csillapítót. Ha véletlen mégis belém élvezne, akkor azonnal irány a tus alá, és kimosom. Van már egy gyerekünk, szintén védekezés mellett lett (igaz akkor óvszer volt), de rettegek, hogy most még egy gyerekünk legyen.
2013. márc. 9. 12:02
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket :) amúgy én is tisztában vagyok vele, hogy nem lehetek terhes, csak mindig paráztatom magam :S
Én am csak azt nem értem, hogy ha valaki ígyis-úgyis parázik a terhesség miatt, és tabletta mellett sem élvezhet belé a pasi, akkor mi értelme van a tabletta szedésének??
Én is szedek fogamzásgátlót, és miután az első levél elfogyott, simán belém élvezett a pasim. Azóta sincs szerencsére semmi gond, pedig nekem is van hogy 1-2 órával elcsúszik a bevétele a megszokott időponthoz képest.
2013. márc. 9. 13:58
talán mert a tabi sem véd 100%-osan
2013. márc. 9. 19:20
Lehet, hogy van egy hangyányi esély a teherbeesésre, de tudod mit? Ajánlom, hogy ha majd gyereket szeretnél, próbálkozz tabletta szedése mellett! Garantálom, hogy 10 év múlva sem sikerül összehoznod egyet. Akkor majd rájössz, mekkora védelmet nyújt
2013. márc. 9. 20:27
Én sem értem, hogy ha valaki nem bízik a tablettában, minek szedi... Sajnos(?) az embert úgy alakította a természet, hogy bármilyen elővigyázatos is, a terhesség ne legyen megelőzhető 100%-ban. De ha valakinek teherbe "kell" esnie, az gyógyszer+óvszer+naptármódszer meg még istentudja, milyen módszerek kombinálásával is teherbe fog esni! Nem lehet az esélyeket a 0-ra csökkenteni, ezt miért nem lehet megérteni? Ha hat a gyógyszer, akkor 1000 belédélvezéssel sem fogsz teherbe esni, ha meg nem hat, megszakítással kombinálva is be fog csúsznia baba! Hihetetlen az emberi butaság... Ha valamit nem értünk, vagy nem vagyunk képesek utánanézni a tudományos magyarázatnak, már egyből félni kell és tuti nem működik és pont velünk fog megtörténni a "legrosszabb".. Hogy lehet egyáltalán élvezni bármilyen szinten is az együttlétet, ha állandó rettegésben éltek???
2013. márc. 10. 10:50
Kapcsolódó kérdések: