Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van itt olyan, akinek kellemetlen mellékhatásokat okozott a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Leírnátok milyet szedtetek, mennyi ideig illetve hogy oldódott meg a probléma? Tablettát váltottatok vagy más módon védekeztek?2013. márc. 6. 20:20
1/3 anonim válasza:
Fiú létemre hallottam olyanokat, hogy csökkenti a szexuális vágyat.
2/3 anonim válasza:
Barátnőmnek csökkent a szexuális vágya, és nagyon ideges volt. Van aki hízik is tőle. Ő tabit váltott és ez jó neki.
Én nem tapasztaltam eddig semmit szerencsére :)
3/3 anonim válasza:
Én is, mint "fogyasztó" az előző két kommentelőhöz csatlakoznék...
A libidóm nagyon lecsökkent, +10 kg jött fel... Ezen kívül több mellékhatása nem volt AMÍG SZEDTEM..
Egy év után abbahagytam, pattanásosodik a bőröm (pedig sosem volt ilyen), zsírosodik a hajam és menstruáció alatt is csak szenvedek tőle. Bármilyet is szedjen az ember lánya, a szervezetének biztosan nem használ, csak az élvezeteknek! Állítsatok fel fontossági sorrendet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!