Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló abbahagyása után miközben ürül ki a szervezetből okozhat még mellékhatásokat?
Persze. Felborul a hormonháztartás és különböző mellékhatások alakulhatnak ki:
-pattanásos bőr hónapokig, akár egy évig is,
-hirtelen hízás (egyik ismerősöm (3 hónap alatt 30 kilót hízott'''+ ciszták)
-cisztásodás
-meddőség
-májfoltok
-egyéb belső szervi zavarok
de még biztos van bőven.
De sokaknál nincs ilyen mellékhatás. Van aki bírja, van aki nem.
Márpedig a májad miatt mindenképpen el kellene menned hozzá!
Mielőbb!!!
Nekem a legutolsó fog.gátlótól voltak csak mellékhatások,de miután abbahagytam teljesen helyrejöttem!(eltűnt az ekcémám-elég brutál volt pedig,lement majdnem 10kiló és elmúlt a mellfájdalmam és feszülésem is).
Általában 3hónap kell,mire kiürül a szervezeted,ekkor lehet már olyan hormonvizsálatot csináltatni,amelyben a vizsgált hormonokat nem befolyásolhatja már-hisz eltűnt a szervezetből a fog.gátló már 3hónapja.Szóval ennyi "tisztulási idő kell".
Mellékhatás talán annyi lesz, hogy az amúgyis rendszertelen menstruáció még rendszertelenebb lesz,van akinek sosem tér vissza a rendszeressége,mégha azelőtt percre pontos is volt fog.gátló szedése előtt a ciklusa.
Nekem speciel amúgyis egy rakás sz*r volt a ciklusom,gyakorlatilag nem létezett,és mióta nem szedem 9hónapja,azóta már volt rendes menstruációm,szóval nekem úgymond javult.
Nem maga a hatóanyag okoz problmát, hiszen az pár nap alatt kiürül.
Hanem a hormonrendszerre van hatással a tabletta abbahagyása is. Ennek lehetnek következményei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!