Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első párnapban amikor elkezdtéttek szedni a fogamzásgátló tabletát milyen mellékhatásokat vettetek észre?
Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni szedni és mondjuk nem örülnék ha esetleg a suliba lennék rosszul vagy útközbe:S2011. jan. 30. 10:28
1/8 anonim válasza:
a legelső szemet amikor bevettem úgy fejbevágott mint amikor hirtelen megérzed az alkohol hatását. de a többi szemnél már nem volt ez.
ja egyébként nekem a teljes első hónapban pecsételő vérzésem volt tőle.
19/L
2/8 anonim válasza:
Én most kezdtem el szedni. 5. napja szedem (gestomix20). Nekem csak annyi volt, hogy megnőtt a mellem, meg az egész testem egy kicsit "vizesebb". De nem tudom 100%-osan a tablettára fogni, mert ugye a mensi 1 napján kell beszedni, és nekem mensi alatt is szoktak jelentkezni ezek a tünetek, csupán annyit vettem észre, hogy a szokottnál kicsit erősebbek a tünetek.
Meg még annyi, hogy az én menstruációm mindig nagyon erős volt, és most sokkal enyhébb.
3/8 A kérdező kommentje:
Na ez már aztán az igen bíztató!! Azért köszi a választ!
2011. jan. 30. 10:36
4/8 anonim válasza:
én 3 hónapja szedem és semmi mellékhatása nincs.
5/8 anonim válasza:
amikor elkezdtem, az első 1-2 hétben szörnyen ingerlékeny és ideges voltam. de hosszú távon pedig pozitív, mert nem fáj a menstruáció, megnőttek a melleim, és sokkal inkább biztonságban érzem magam.
6/8 anonim válasza:
Picit hányingerem volt, fájt a fejem, de már elmúlt :)
8/8 anonim válasza:
10:36-es vagyok:
Javítom az előző bejegyzésem*
Kibb*szott ingerlékeny vagyok, egy 3 napja:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!