Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a hasamra élvezett, letöröltem, de egy kicsi maradt, ami megszáradt rajtam. Utána fürödtem. Teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 14:17
11/21 anonim válasza:
haacsak a pasid nem HArry POtter te meg Ginny Weasley:D
NEm nagyokos nem lehetsz terhes.De én nem sexelnék a hejedbe mert a végén azt hiszed hogy a gólya hozza a gyereket:D
13/21 anonim válasza:
Tudod Jézus is így született!!! Most he megint lesz egy ilyen felhajtás az tudod hogy miattad lesz :D
14/21 anonim válasza:
Én téged őszintén sajnállak...
15/21 anonim válasza:
Hacsak a sperma nem tud teleportálni , akkor 100%ig biztos vagyok benne, hogy nem vagy terhes.
17/21 anonim válasza:
Nem tudom miért vagytok meglepődve az ilyen kérdéseken...A válaszolók 90%-a a múltkor arra tippelt, hogy egy lány, aki megszakítással védekezett és normálisan megjött, rendes időben a vérzése, az terhes. Szóval nem sok embernek van itt fogalma bármiről. És ha ezt egy olyan ember olvassa, akinek a tudása, hogy is fogalmazzak, nem sziklaszilárd, az elhiszi nekik, hogy bizony mindenhogy teherbe lehet esni és aztán halálra rémül. Ettől függetlenül a kérdésre a válasz: NEM, nem lehetsz terhes.
18/21 anonim válasza:
Tőlem normális választ fogsz kapni.
Így nem lehet teherbe esni. Nem lehetsz terhes.
19/21 anonim válasza:
MÉRT NEM LEHET EZT A KÉRDÉST KAMUNAK BEJELENTENI?????
20/21 anonim válasza:
MERT JÓ KIOSZTANI AZ ILYEN P*CSÁKAT :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!