Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a hasamra élvezett, letöröltem, de egy kicsi maradt, ami megszáradt rajtam. Utána fürödtem. Teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 14:17
1/21 anonim válasza:
A megszáradt ondóban a hímivarsejtek réges rég elpusztultak. Nem lehetsz terhes tőle.
2/21 anonim válasza:
persze... az beszivodik a borbe, es 9 honap mulva megszolal... lehettel volna okosabb... ejjnye bejnye.. amugy hany eves vagy? 13-14??? mert idosebb nem tesz fel ilyen ostoba kerdest!!! figyelmedbe ajanlanam a biologia orakat... figyelj kicsit jobban oda, es nem egeted majd magadat ilyen kerdesekel!
3/21 anonim válasza:
Természetesen ... és ilyenkor mindig ikrek születnek !
Előbb inkább az elméleti részét sajátítsd el és utána a gyakorlatot!!!
4/21 anonim válasza:
ezt most nem gondolod komolyan... ha igen akkor neked még nem kellene szexelned.
5/21 anonim válasza:
Ha ezt most komolyan kérdeted, akkor te túl fiatal vagy a szexhez... vagy inkább tudatlan...
6/21 anonim válasza:
Csak akkor ha Máriának hívnak és a párod József, és még szűz vagy.....
7/21 anonim válasza:
Ez hihhhhetetlen...milyen emberek vannak????!!! :DDD
8/21 anonim válasza:
Írhattál volna figyelmeztetést az elejére... magamra öntöttem a kávét a röhögéstől...
10/21 anonim válasza:
ne cinkeljétek én így estem háromszor teherbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!