Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ledzep kérdése:
A bőrön megszáradt ondó alkalmas a megtermékenyítésre?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 00:36
3/10 anonim válasza:
Nemhiszem..
De kíváncsi vagyok azért, hogy hogy próbálna valaki száradt ondót felujjaznimagának xD
4/10 anonim válasza:
pff...ezt komolyan kérdezed? :D
5/10 anonim válasza:
a spermium nem tud betokozódni ha kiszárad... azonnal elpusztul.
6/10 anonim válasza:
igen, de csak ikrek jöhetnek szóba, nem lehetsz több 13 évesnél
7/10 anonim válasza:
ha myállal feloldod igen,ha mással,akkor nem.:D:D
lemosni semmiképpen ne mosd le!:'D
8/10 anonim válasza:
nem, de ugy hallottam jót tesz a bőrnek:P ezt eddig nem tapasztaltam de a szemet csípi kicsit XD
9/10 anonim válasza:
te jó ég mennyi hülye van!miért kell ilyen idióta válaszokat írni????nem..ennyi a válasz!
10/10 anonim válasza:
Nem! de nehéz hogy ne próbáljam elképzelni mi is történt.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!