Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudná nekem vki mondani h mennyibe kerül 3havi Samba fogamzásgátló tabletta?
Nem azt írtam cunci, hogy vitát szítok, hanem, hogy folytattam már jó vitát. Csatlakoztam egy olyan kérdéshez, amiről lehetett vitázni. Normálisan irogattunk, mindenki elmondta a véleményét. És el is fogadtam, mert az egy olyan kérdés volt. :)
Szerintem neked kéne egy kis bódulat, mert már sík ideg vagy. Engem basztatsz, hogy nem tudom elfogadni a másik véleményét, de úgy látom te se tudsz napirendre térni afölött, ha valaki leszólja a válaszodat.
Ez most már tényleg hosszúra nyúlt. Látom egy szűklátókörű, kötözködő emberke vagy. Sose fogod megérteni, hogy nem a másik ellenkező véleményével van a gondom, hanem azzal ahogy bunkó módon írtál választ a kérdésre. Na mindegy, van jobb dolgom is. Na csá!
én meg annak adok igazat, aki normálisan válaszol, mégpedig a kérdésre....
Én sem tudom mindenre a választ, és igen patikánként eltérőek lehetnek az árak. Körülöttem van 8 gyógyszertár, 3 műszakban dolgozom....tehát volt szerencsém mindegyikbe bemenni. Nem kell "patikusnak" lenni ahhoz h lássam a blokkomon h a Yadine az egyikben 7890ft, a másikban 7450 ft....sok majom...sokeszű liba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!