Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudná nekem vki mondani h mennyibe kerül 3havi Samba fogamzásgátló tabletta?
Minek írjon a kérdező. Biztos már unja a dolgokat, hogy van aki így leszólja. Vagy már el kellett mennie a géptől. Ez elég h..lye kamu kérdés lenne. :)
Amúgy meg tuti a gyógyszertármániás pontozott le mindenkit. Én mindenkit felpontoztam, aki mellettem áll. Én vagyok az aki lassan nyugtatót fog szedni. :))
Nem az én ízlésemről van szó, hanem a te hü..eségedről. Ha neked már az sem tetszik, hogy itt valaki egy gyógyszer áráról érdeklődik, akkor csak sajnálni tudlak. És amint látod, ezzel nem vagyok egyedül.
Eddig is olvastam már sok b...romságot, sőt jó kis vitákat is folytattam, de olyan unintelligens emberrel, mint te még nem futottam itt össze. Részemről ennyi, már nagyon unom az értetlenségedet. További szép napot! :)
demért csak engem pontoznak le?
kigugliztam a kérdezőnek amit kérdezett (majdnem) azt kapok rá 49%ot?
hát komolyan mondok, elmehettek a büdös francba
mi van itt? Mi ez a cirkusz, ezen az egy szerencsétlen kérdésen? Nem bírtok magatokkal vagy mi a fene van?
Aki nem tudja a választ az minek okoskodik? Akik ennyire kötekedhetnékek, menjenek a "13 évesen terhes vagyok" rovathoz. Ez egy normális, értelmes kérdés. És hű, írok egy érdekeset. Felirattam tabit a dokinál, azt mondta h 5000-ből kitelik...én meg lazán hittem neki, és a gyógyszertárba esett le a pofám amikor közölték h 8000.
Inkább kérdeztem volna meg mástól, mielőtt égek egy sort h nincs nálam elég zsé.
Ha eszem lett volna ide beírhattam volna, hátha az "okosabbik" része a válaszolóknak adott volna tippet h ki mennyiért váltotta ki...
Sok észkombájn itt éli ki magát....förtelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!