Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én fújom fel? Vagy tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel? Vagy tényleg baj lehet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy kb október közepe óta hagytam abba a fogamzásgátlót (7 évig szedtem),rá 1 hétre vége lett a kapcsolatomnak (6 évig voltunk együtt),hazaköltöztem.Az első (gyógyszermentes) menzeszem 23 napra jött meg.Utána elkezdett késni,közbe lett 1 srác,akivel komoly kapcsolatnak indult,csak aztán nem erőltette meg magát,elvárta,hogy majd én futok utána,és amúgy se lett volna jó,mert kiderült,hogy ő mindenképpen megy ki külföldre és hónapokig nem jön haza,így vége lett.Mielőtt ezek a dolgok kiderültek volna,lefeküdtünk (dec. 23-án ),de azon a napon 2x is együtt voltunk,mind a 2 alkalommal gumi nélkül,időben kivette,nem élvezett belém,de a 2 aktus között nem ment el wc-re.1 hét múlva megjött (3 hét késés után),de csak barna volt 5-6 napig.És most február 1-én jött meg normálisan.Kicsit parázok,hogy netán terhes lehetek...Tüneteim nincsenek,csak esténként vagyok rosszul,de nyilván az idegeskedés és a cigi is közrejátszhat,nem tudom,én mégis parázok az előváladék miatt,hiába hogy megjött az aktus óta 2x is.Ráadásul végre találtam 1 normális srácot,akivel most nagyon boldogok vagyunk,el is akar majd venni,de még gyereket is akar,de ez lényegtelen most.Amúgy ő mindenről tud,így ha netán baj lenne,ne legyen az,hogy nem szóltam neki.Szerintetek felfújom a dolgot?Normális válaszokat lécci,nem vagyok se tudatlan,se hülye,csak parázok és a véleményetekre vagyok kíváncsi.

24/L

2013. febr. 14. 09:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha most rendben megjött akkor nincs gond, de ha nem vagy biztos akkor csináltass egy tesztet vagy menj el dokihoz. De az jó hogy szóltál neki erről.
2013. febr. 14. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, mert ha nem is vagy terhes, még lehet valami más bajod van, és jobb hamarabb észrevenni!
2013. febr. 14. 11:02
 3/3 anonim válasza:
Orvos mindenképp.. lehet az terhesség is.. én a terhesség 16. hetéig normálisan menszeszeltem, de a fogamzás gátló hatása is, amiért már nem szeded, és fertőzés is szval mindenképpen orvos!
2013. febr. 16. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!