Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » HELP ME nagyon fontos! :S:S...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP ME nagyon fontos! :S:S ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
az van h másfél hónapja együtt voltam a párommal óvszer nélkül nem ment el bennem!!!!!.. én meg tabit szedtem amiről kiderült h akkor még nem hatott:S (tudom felelőtlenség volt utálom is magam érte rendesen..:S) a mensim megjött rendesen nem volt semmi gond.... de most folyton fáradt vagyok meg gyenge semmi étvágyam.. és nem kívánok semmit.. ez lehet terhesség?? vagy csak egyszerűen betegség első jelei? vagy a gyengeség attól van h alig eszek?
2009. szept. 5. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Tényleg nem volt jó ötlet az első hónapban szeretkezni,amikor a tabletta még nem hatásos. A másik hibát is jól látod, védekezés nélkül akkor is hiba volt együtt lenni, ha nem ment el, mert ekkor is esély van a terhességre. Azonban sokkal kevesebb, mintha elment volna. Ha pedig megjött a mensid rendes időben, eltartott a megfelelő ideig és nem volt feltűnően gyengébb, mint szokott, akkor nincs semmi más teendőd, mint jól megtanulni ezt a leckét és legközelebb előre gondolkodni. A teherbeesésed lehetősége elenyészően apró! (27 éves 8 hetes kismama)
2009. szept. 5. 16:37
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtatást hajlamos vagyok túl reagálni a dolgokat... és kikészítem magam...:S am megjött rendesen és úgy volt ahogy mindig szokásosan 5-6 napig tartott meg fájt is a hasam mielőtt megjött meg a mensi alatt is.. csak nem tudom h mire véljem ezt a mostani gyengeséget meg étvágytalanságot meg fáradtságot? elég sok stressz helyzte ért mostanában lehet h emiatt vagyok roszul?
2009. szept. 5. 16:45
 3/14 anonim válasza:
95%
Nem hiszem, hogy terhes vagy. Először is megjött a menszid. Másodszor nincs étvágyad, a kismamáknak inkább nagyobb étvágyuk van mint kisebb. A fáradság teljesen normális egy embernél. Ne idegeskedj :)
2009. szept. 5. 16:48
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi neked is kedves utolsó válaszoló:) most már kezdek megnyugodni:)
2009. szept. 5. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Szia - első vagyok. Igen, lehet a sok stressz (és ha már itt is kérdezel róla, biztosan ez is megvisel most). És nagyon fura az időjárás is, teljesen leteríti az embert, hogy egy este alatt őszies lett az idő... mindent összevetve vigyázz magadra, nehogy megbetegedj, erősítsd az immunrendszered, és élvezd továbbra is a szexet! ;-)
2009. szept. 5. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Az orvosom is, felvilágosító órán is mondták, és sok helyen olvastam, hogy már a legelső tabletta beszedése is védelmet nyújt, HA a menses első napján szedted be. Főleg a 21 naposak, a többiről passz.

Link is, hogy nem levegőből beszélek:

[link]

De persze sokan ezt nem hiszik el, mert sok helyen az ellenkezőjét írják, mondják.

2009. szept. 5. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Más is van így? én 5 hónapja szedek fogamzás gátlót,de soha nem mondta az orvosom h menjek szűrővizsgálatra :S eddig minden rendben volt de néha így érzem terhes vagyok...

egyébként nem hiszem hogy terhes vagy,mivel megjött,de teszteltél?

2009. szept. 5. 17:30
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Így van, a legtöbb már az első szemtől véd! Ha megjött a mensid akkor nincs baj, de a saját magad megnyugtatására csinálj egy tesztet! A fáradtság az időtől van valószínűleg.
2009. szept. 5. 17:31
 9/14 A kérdező kommentje:
nem csináltam tesztet... mivel megjött és megnyugodtam.. meg a barátom is nyugtatott h nem lesz baj... remélem h igazatok is van meg neki is..
2009. szept. 5. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha megjött akkor képtelenség hogy terhes vagy vagy ha igen akkor egyszerre 2 petesejt érett meg de akkor téged a következő 9 hónapban orvosi csodaként tartanak majd nyilván és a gyereket örökbe fogadja a SOTE :D
2009. szept. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!