Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire csökkent le a vérzés mennyisége fogamzásgátló szedésekor? Fontos!

Figyelt kérdés

-Nekem pl az első napom annyira nem volt erős, a második viszont eléggé erős volt. (kb 4-5 normál tampont használtam el) majd ez csökkent.. a 7. napon már semmilyen vérzésem nem volt.

Most hogy elkezdtem szedni a tabit egy nap akár egy normál tamponnal is kijönnék.. ugyan úgy 6 napig van vérzés, de SOKKAL kevesebb..

Ez normális? Hogy ennyire lecsökkenjen a mennyisége?

2012. jan. 16. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális, mivel a tabletta elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
2012. jan. 16. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem annak idején (3 éve:D) a Belarától 5-6 napos sima vérzéstől mind a 3 évig 2-3 napos lett. Sajna a mostanitól megszűnt. Sztem ez az utóbbi nem egészséges.

A te esetedben legalább van! A gyógyszernek ez is a feladata (milyen márka amúgy) hogy csökkentse. Nekem a mostaniban elő van írva hogy ez direkt erre is kimegy, hogy jelentősen lecsökkenti.

22/L

2012. jan. 16. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az nem normális, ha megszűnik. Tarts szünetet, ha nem szeretnél később problémát.
2012. jan. 16. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:

En Jasmint szedek.

kedden szedem be az utolso es utana szerdan az elsot.

altalaban vasarnap vagy hetfon jon meg, szerencsere par tamponnal kibirom, es a gorcsos hasfajasom is elmulott :)

2012. jan. 16. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Yadine--> időtartam: 2 nap--> mennyiség: 1 normál tampon elég lenne egy napra :D
2012. jan. 17. 03:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első levélnél nekem is lecsökkent a mennyisége, de az időtartam nem, 3 napig tartott még gyógyszer nélkül is. A második levélnél viszont már a 19. gyógyszeres napomtól kezdve véreztem, 7 napon keresztül... Most kezdtem a harmadikat, kíváncsi leszek, ez 'mit művel' velem..
2012. jan. 17. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jelenleg Lindynette 20-at szedek, és a 7 napos vérzésem 5 naposra csökkent úgy, hogy a 6. nap csak pecsételődés van. Az első 3 napom a tabi szedése előtt iszonyú volt, a gyógyszer valamelyest azt is mérsékelte - bár a 2. napom így is elég "vérengzős" =D. Bizonyos mértékig normális az, ha kevesebbet vérzel...

2012. jan. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!