Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tablettamentes hét kihagyása-menzesz késleltetése. Próbáltad már? Segítség kéne, mert én tervezem, egy fontos esemény miatt. Bármilyen vélemény, tanács jól jönne.
Vagy bejön, vagy nem. A dokim szerint a nők nagy részénél nem.
Bnőm csinálta. Eredmény: egész levél alatt pecsételő vérzés.
én ilyen esetben csak elcsúsztatom 1-2 nappal (tovább szedem a gyógyszert, és csak utána tartom meg a szünetet), vagy korábbra hozom 1-2 nappal (hamarabb hagyod abba)... ezek nem okoznak akkora galibát, mint az, ha teljesen kihagyod a szünetet... a legtöbb esetben elkezd az ember pecsételni, az meg ugyanolyan kellemetlen, mintha megjött volna... én egyszer egy hónapig "bújkáltam" a párom elől emiatt, nem akart megszűnni egy napra sem, csak akkor múlt el, miután megtartottam a szünetet és megjött rendesen
persze ez az 1-2 nappal eltologatós dolog csak akkor működik, ha olyan gyógyszered van, mint nekem, amiben minden tabletta ugyanolyan, meg jobb, ha tartasz ilyen esetekre egy tartalék-levelet....
Egyszer csináltam ilyet,hogy nem tartottam szünetet,hanem tovább szedtem a következő levelet és csak utána volt szünet.Nem volt közti vérzésem,semmi extra dolgot nem tapasztaltam és a szünetben rendesen jött a vérzés is.
A helyedben most mégsem tenném meg. Ez életed első levele,nem árt,ha az első megvonásos vérzést megvárod,sok mindent tud jelezni vele a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!