Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minden esetben vesznek vért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben vesznek vért tőlem, ha fogamzásgátlót szeretnék felíratni?

Figyelt kérdés

Szerdán megyek orvoshoz, viszont ettől az egytől félek vele kapcsolatban.

Nem tudom valahogy megúszni?

2013. febr. 4. 19:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem kérdés, hogy eljön, így is volt megbeszélve, hogy végig kint lesz. Csak azért mégis bennem van a félsz.Kénytelen leszek erőt venni magamon..:)
2013. febr. 4. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne izgulj :) Nincs mitől félned. Én is mindig rettegtem a vérvétel előtt, de aztán rájöttem, hogy ha máshová nézek, akkor mintha meg sem történne. A fájdalom az nagyon mini mini minimális vérvételnél. Csak mindenki felspannolja magát, hogy úristen, megszúrnak, úristen, kifolyik a vérem, úristen. Nyugika. 10 mp alatt megvan az egész, addig félrenézel, aztán annyi volt. Csak ne hergeld rá magad előtte, mert attól leszel rosszul. Beszélgessetek addig mindenféle pozitív dolgokról, nyalogass el egy epres nyalókát, aztán hipp-hopp túl is vagy rajta. :)
2013. febr. 5. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!