Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló: igen vagy nem?
Nem tudom eldönteni, írassak-e fogamzásgátlót, sok az érv és ellenérv. 23 éves vagyok, pár hete vagyok csak együtt a barátommal, igazából még csak alakul a dolog, akármi lehet a kapcsolatból. Rajta kívül 1 férfival voltam, vele óvszert használtunk.
Nekem nincs bajom a gumival, a barátom viszont az aktus elején nem szereti felvenni, tehát eleinte berakja gumi nélkül is...amitől én parázok, mert ugye az előnedvek...
Fogamzásgátlóval ez a gond megszűnne, nem kéne ilyenekre figyelnünk. Viszont sok a mellékhatása, nem véd a betegségek ellen, és talán drágább is (ezt nem tudom, lehet, hogy hosszabb távon gazdaságosabb).
Vélemények?
Szerintem is csak akkor szedj tablettát, mikor más stabilnak érzed a kapcsolatot. Egyébként nagyon gyorsan megtérül az ára az óvszerhez képest.
És ne engedd, hogy felvértezetlenül betegye, az elejétől kezdve szükség van óvszerre, ez így orosz rulett.
Nem. Minimum 3-4 hónapot várj. Ha érzed, hogy komoly, hosszútávú a dolog, akkor írass, de csak így ne.
A pasi meg húzzon gumit, könyörgöm, a te tested, miért engeded, hogy betegye? Határozottan mondj nemet, már ha gond, hogy esetleg terhes maradhatsz.
"tehát eleinte berakja gumi nélkül is...amitől én parázok, mert ugye az előnedvek... "
De miért hagyod, te....?!
Nem formálja a szád a nemet?
ezt magadnak kell eldöntened.
én pár hete voltam együtt a barátommal amikor felírattam magamnak a tablettát. valahogy mindig is paráztam attól hogy elszakad a gumi.. sosem lehet tudni ugyebár, és a tabi mellett nincs bennem ilyen félelem ... :)
nyilván ehhez szükséges ismerned a barátodat kellően. mi régóta ismertük már egymást, és teljesen megbízom benne ezért is mertem belevágni a tabi dologba.
Te ismered a párodat, te tudod hogy mennyire bízhatsz meg benne :)
de ami biztos! ne a barátod, hanem magad miatt írasd fel a tabit!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!