Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille fog. Gátlót szedők között van, akinek aknékat idézett elő? Ha igen, ez mennyi idő után szűnt meg? Elvileg ennek az aknéra még jótékony hatással is kellene lennie.
Hangulatingadozásk valakinek? Hisztizés, stb.?
Én előtte a Symiciát szedtem, és nagyon szépen letisztult az amúgy pattanásra hajlamos bőröm, de az orvos azt ajánlotta, hogy ha ilyen akné gondjaim vannak, ő tud jobbat, méghozzá ezt a Dienille gyógyszert. Több, mint 2 hete szedem, és már az 1.hét után elkezdtek nagy csomós pattanások az arcomra jönni, és bármivel kenem, nem akarnak javulni, inkább csak több lesz. Ez volt a Zoely fog.gátlóval is. Azt is arra adta az orvos, hogy majd letisztul a bőröm, de 1hónap alatt olyan ragyás lettem, hogy hegesedett is az arcom, ami nagyon zavar,és lelki problémákat okozott nálam... szóval az utolsó 2havit elpasszoltam valakinek.
De most ennek is az legyen a sorsa? Mit csináljak?:( Nem a pattanások ölnek meg, hanem a besüppedt hegek, amiket maguk után hagynak......
én most kezdtem el fogamzásgátlót szedni, szóval ezt nem tudom, de most nekem is kijött pár nagy pattanás. Kb. mint amikor megvan.
Heggel gyógyulók okozhatnak, eredményezhetnek barnás foltokat. Sajnos tapasztalat. De nekem pl. eleve érzékeny a bőröm,
a fényre is. Neked alapból mennyire érzékeny? Világos bőrű vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!