Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az aspirin protect csokkenti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aspirin protect csokkenti a fogamzasgatlo tabletta hatasat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 11:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És ezért nem kaptam injekciót. Gondolom megelőzésre elég ez a bogyó, mikor nem is nagyon lehet trombózisom.. Nem? Nem kell szednem, csak a félelmem ellen jó..
2013. jan. 28. 20:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem hagytam abba a fogamzásgátlót, hogy ne jöjjön meg, erre ma megjött az aspirintől.. :DDD Már csak röhögni tudok.. :D
2013. jan. 29. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hajlamosít a fog.gátló trombózisra,csak ha cigizel mellette.

Nekem azt mondta az orvosom,mert visszeres a lábam kicsit,hogy szedhetem a gyógyszert.De ha majd babát szeretnék később,akkor hagyjam abba hamarabb,mert a terhesség is megterheli az ereket,és a kettő együtt már gáz.

Sajnos nekem visszeres a lábam,most még szedem a gyógyszert,olyan 1,5 éve,de abba akarom hagyni az elkövetkezendő években,mert fáj a lábam sokat ott ahol a visszértágulat van ( csak nyáron fáj,télen nem).

Voltam vizsgálaton,megnézték a mélyvénáimat,mert aggódtam,de szerencsére teljesen rendben vannak,csak az a kis felületi visszér fáj.Sajnos anyukámtól örököltem ezt meg.

2013. jan. 29. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!