Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszeren és a fogamzásgátló tablettán kívül mit javasoltok?
Ha a csak szorítja a gumi, az még nem a világ vége, mert nem utal allergiára (mert az ugye már kizárná a használatát).
Én azt tudom tanácsolni, hogy a barátod mérje meg, milyen hosszú és vastag a pénisze és az alapján válasszon megfelelő méretű óvszert magának. Sokféle márkájú, méretű, színű, ízű, vastagságú, stb. kotont lehet kapni manapság. Próbáljatok ki többfélét! Lehet, hogy valamelyik be fog válni neki.
Amúgy szurkolok, hogy sok élvezetes, probléma- és aggósásmentes szeretkezésben legyen részetek egymással!
25F
Még mindig előző vagyok.
5-ös válaszoló írta: "spirál(bár ez a te korodban még nem ajánlott"
Ezen jót nevettem, ugyanis a kérdező ki sem írta, hogy hány éves. :))
Mondjuk a spirál szerintem se jó ötlet, egyrészt, mert olyan nőknek javasolt, akik már szültek, másrészt etikai aggályokat is felvet a használata, mert úgy hallottam, hogy már megtermékenyített petesejtet pusztít el, ami határeset az abortusszal.
Ami pedig a hüvelykúpokat, pharmatexet, hasonlókat illeti, arról meg sok a rémtörténet, hogy nem védenek megfelelően és sokan esnek teherbe tőle.
7# Tényleg nem írta a korát, de olvasd el még egyszer a szöveget... Szerinted egy 30 hölgy írta, vagy egy jó eséllyel 20 körüli lány? Szerintem utóbbi... :D
Amúgy igen a spirál megszakítja a terhességet, nem megelőzi. A beágyazódást gátolja meg ami még közel sincs az abortuszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!