Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj megbeszélni a dokival is ha abba akarom hagyni a fogamzásgátló tabletta szedését?
4 éve szedem, de abba akarom hagyni, mert vashiány, vérszegénység alakult ki miatta. Híztam is tőle és emiatt egy kicsit narancsbőrös lett a lábam..
23/L
Most ezen mit kell megbeszélni szerintetek?
- Jó napot.
- Jó napot.
- Miben segíthetek? Van valami panasza?
- Abba szeretném hagyni a fogamzásgátlót.
- Jó. Akkor ne kezdje el a következő levelet.
- Oké. Köszönöm. Viszlát!
- Viszlát!
"vashiány, vérszegénység alakult ki miatta"
Mondjuk ezért...
Pont hogy a vashianyon segithet a fogamzasgatlo, mivel sokkal kevesebb a menstruacios verveszteseg.
Sokkal kevesebb lesz a vasad, ha abbahagyod.
Nem ettol vagy vashianyos...
nogyogy. asszisztens
Érdekes nekem is azóta vannak problémáim mióta hormont szedek.Az orvos most küldött el vérvételre,mert hullik a hajam,meg ilyenek,és lehet,hogy valamilyen dologból elég nagy hiánya van a szervezetemnek,és majd a vérvétel eldönti mit kéne pótolnom a szervezetemben.
De szerintem nem kell vele közölni,hiszen abbahagyod,az nem jelent semmmi extrát.
De ha úgyis mész,mondd neki,de szerintem ráér.
Viszont én 1.5 éve szedek gyógyszert.
Tavaly télen is voltam vérvételen,és teljesen rendben volt,
a koleszterinem volt egy picit alacsonyabb,de csak nagyon kicsit,amit nem is csodálok mert nem eszek túl sok húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!