Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aspirin protect csokkenti a fogamzasgatlo tabletta hatasat?
Akkor bemasolnad legyszi? Csak mert en nem talaltam.
Es tudtommal csokkenti, ezt regen mondta nekem egy nogyogyasz, de akkor nem szedtem fogamzasgatlot ugyhogy nem erdekelt
Hát ha nem is csökkenti,akkor sem ajánlott szerintem.
Mivel a trombózis elleni gyógyszereket nem szabad fogamzásgátlóval beszedni.
4-es!
Ott inkább fordított ok-okozati kapcsolat áll fent.
Akinek valamilyen okból trombózis elleni gyógyszert kell szednie, az alapból nem szedhet fogamzásgátlót, de elsősorban NEM a trombózis elleni gyógyszer miatt, hanem mert a fogamzásgátló trombózisra hajlamosít.
Kérdező!
Nem tudom. Vérhígító, ez tény, de a betegtájékoztatóban nem említik a fogamzásgátlókat és a fogamzásgátlók betegtájékoztatójában sem figyelmeztetnek az aszpirinra.
Ezek alapján lehet szedni együtt.
Mire szednéd az aspirin protectet?
Epemutetem volt 3 napja es fekudnom kell. Nem sokat, de hat nem maszkalok egesz nap.
Nem vagyok trombozisra hajlamos, de a sok fekvestol igy is siman kialakulhat...
Azert szedtem tovabb a tabit, mert a nover mondta, hogy a mutet utan nem fogok majd tudni odanyulni, tehat tamponcsere kizarva. Tobb mint fel nap fekszem, betettel meg ataztam volna.
Viszont elegge felek a trombozistol, mert szeritem nagyon veszelyes es barkinek barmikor lehet...
Olvasd el, mit ír ez az orvos:
szerinte aspirin protecttel nem éred el a kívánt hatást.
Az aspirin protect nem ellensúlyozza a fogamzásgátló trombózisra hajlamosító mellékhatását.
Még kórházban vagy?
Nem kérdezted az orvost?
A fogamzásgátló és a kötelező hosszabb ágynyugalom együtt indokolná, hogy ők maguk vérhígítót adjanak.
De konyorgom mar 1 eve szedem es eddig nem volt trombozisom, nem kell ellensulyoznia semmit az aspirinnek!!
Azert nem kapok, mert jarkalhatok.
Nem hiszem el, eleg lett volna 2 szavas valasz a kerdesemre, nem kell igy kifacsarnod!
Mit facsarok ki?
Csak linkeltem egy "orvos válaszol" oldalt.
A fogamzásgátló MINDENKINÉL megnöveli a trombózis esélyét.
NEM csak azoknál, akik trombózisra hajlamosak.
De erre felesleges asprint szedni, nem lesz kisebb ez a kockázat. - ezt írta az adott orvos is.
Ágyhoz kötöttség esetén fogamzásgátlótól függetlenül szintén megnő a trombózis esélye.
DE te járkálhatsz, így ez rád nem érvényes, mint ahogy te is írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!