Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késhet ez miatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késhet ez miatt?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 2x is kb 2 órával később sikerült bevenni a tablettát. Eddig mindig vasárnap reggel megjött, ma viszont még mindig semmi... késhet ez miatt? 2 hónapja ugyanez volt, hétfőre csúszott át a vérzés, voltam dokinál is h esetleg terhes lehet-e, de az uh is negatív lett.
2013. jan. 13. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha máskor is volt már ilyen, akkor biztos megint csak "elcsúszik". Ne aggódj, nem hiszem, hogy baj lehet belőle, de ezentúl próbáld meg mindig ugyanakkor bevenni a tabit és akkor nem lesz felesleges aggódás! ;)
2013. jan. 13. 12:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Eddig csak ez a két alkalom volt ilyen :/ remélem megjön... ha nem akkor hnap érdemes elmenni dokihoz?
2013. jan. 13. 12:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Húha, te nagyon kis aggódós fajta lehetsz így a válaszodból ítélve. :) Ebben a hónapban nekem felfázás miatt másfél hetet késett. Már 3 napos késésnél én is dokihoz akartam rohanni, de anya nyugtatgatott, hogy először ép ésszel mérjük fel a dolgokat és várjunk türelmesen. Neked is ezt javaslom egyelőre. Ha már 3 napos késésnél tartasz, akkor menj el dokihoz szerintem. Addig türelem! De nem lesz szükség dokira, meg fog jönni, ne aggódj! :)
2013. jan. 13. 12:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, a megnyugtató választ! :) azért aggódok, mert eddig percre pontosan megjött a tabi mellett... és 3 hónapja kezdte el a rendszertelenséget. Csak aggódok, h esetleg nem terhesség miatt csinálja-e :/ de ha igen, akkor meg már mindegy, mert letelt a 12 hét :(
2013. jan. 13. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ühüm, értem. Hát, figyelj... Én nem hinném, hogy terhes vagy (hiszen az ultrahang is lett), de, ha nagyon idegesít a dolog, akkor gyorsan szaladj el egy drogériába, ha van rá lehetőséged, vegyél egy tesztet és a holnap reggeli első pisiből minden kiderül. Vagy, ha ennyire aggódsz, akkor tényleg menj el orvoshoz, hátha ő meg tud nyugtatni. :)
2013. jan. 13. 13:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Az lesz... meg lehet, hogy az idegességtől is késik... de azért remélem estig megjön.
2013. jan. 13. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Az idegesség az bizony nagy úr. Az egyik barátnőmnek volt egy kérdéses aktusa és annyit idegeskedett, hogy végül ki is maradt a vérzése. :/ Erre nagyon oda kell figyelni, mert direkt, "csak azért sem" fog megjönni. Amit javasolni tudok addig: jó nagy kád meleg, forró víz. Nekem ettől már több alkalommal is megjött. Majd írd meg, mi lett veled! Szurkolok! :)
2013. jan. 13. 13:14
 8/12 Nyuszika1222 válasza:
Nem vagy terhes:) ha 2óra csúszással veszed be semmi baj nem lehet.. max ha 12óra csúszással szeded be a tabit.:) Nyugi, megfog jönni:)
2013. jan. 13. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
2 órával később? :) Ennyitől semmi bajod nem lesz, és igen, késhet a mensid, és képzeld semmi baj, ha nem óra pontosan jön meg :) Egy nap eltérés annyira simán lehet, hogy addig nem is kellene aggódnod! ;) Ráadásul, orvos mondta - mert nekem is néha nem épp akkor jön meg a mensim, mint korábban szokott - a lényeg hogy a gyógyszermentes szünetben jöjjön meg.
2013. jan. 13. 13:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm hogy válaszoltatok! Írok majd hogy mi volt.. Lehet tényleg veszek egy forró fürdőt :) Am a doki nekem is mondta hogy ha régebb óta szedem a tabit akkor előfordulhat hogy eltolódik a vérzés kezdő napja és hogy ez állítólag normális.
2013. jan. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!