Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hete késik teszt negatív a hőm 35.6 mitől késhet ennyit? Vagy lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 11:36
1/8 anonim válasza:
Annyiból, hogy 35, 6 a hőd, nem lehet mondani semmit.
Bnőmnél a 36,5-ös hő a ciklus második felében jellemző, mert neki az alaphője 36,2.
Nekem az alaphőm 36,5, szóval nekem ez az érték a ciklus első felére jellemző.
2/8 anonim válasza:
Másfél hete késik a teszt?
Negatív a hőd?
35.6? Ő a futár, aki nem hozza a teszttel?
Mibe tartana értelmesen megfogalmazva, írásjelekkel ellátva leírni a kérdést??!!
3/8 anonim válasza:
nekem volt hogy meg se jött=Dszerintem nem vagy terhes=)
4/8 anonim válasza:
Tehát -35,6 fokos vagy? Akkor azért késik, mert meg vagy fagyva.
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Jah, most nézem, hogy 35,6. Hát akkor terhes biztos nem vagy. De ez borzasztóan alacsony. Vagy csak rosszul méred....
6/8 A kérdező kommentje:
Jól mérem! én sem tudom miért ilyen alacsony,de azért holnap csinálok még egy tesztet!normális válaszokat várok nem kötekedést!az alaphőm 36.5,ha valaki nyelvszakos tanár annak örülök,csak kicsit idegesít, hogy ennyit késik!
2012. okt. 12. 12:26
7/8 anonim válasza:
normális válasz:
1. menj nőgyógyászhoz biztosat csak ő tud mondani mert attól hogy megjön akár még simán lehetsz terhes
2. esetleg valami olyan védekezési módszer használata amikor nem kell izgulni? ( fogamzásgátló, pesszárium,spirál gumi?)
8/8 A kérdező kommentje:
hétfőn elmegyek nőgyógyászhoz, ha nem jön meg,és negatív holnap a teszt
2012. okt. 12. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!