Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Stressztől késhet a menstruáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stressztől késhet a menstruáció? ( folyt. Köv lennt )

Figyelt kérdés
2-3 nap múlva meg kell hogy jöjjön de 2-3 hete történt egy kis gond még pedig lecsuszott a gumi és mig észre nem vettük gumi nélkül voltunk együtt. ( nem tudom számít-e valamit hogy a gumi végig bennem maradt ) és most hogy lassan meg kell jöjjön kicsit félek bár próbálok nyugodt maradni. Menstruálás előtt mindig vannak előjelek? Vagy esetleg ha terhesség lenne a dologba akkor mikor mutatkoznának az első terhességijelek? De ugye Nem sok esély lehet a terhességre? :S elnézést ha értelmetlen.
2012. okt. 24. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy igénnyes leányzó, ha a saját tested nem bírtad kiismerni. Azt már nem is merem számonkérni, miért nem olvastál utána a dolgoknak.

De hogy ne kétségek között kellejen várnod a babát...

A beágyazódás úgy megtermékenyülés után 8-14 nappal van. (átlag 10). A terhesség tünetei tehát ilyen korán nem jelentkezhetnek.

Másik: ne idegeskedj. Most nekem is késik. Én is megvárom az egy hetet és vesszek terhességi tesztet. Bármitől csúszhat a menzesz.

A többinek meg nézz utána.

2012. okt. 24. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
van esély terhességre. istenem tudod magadtól is, annyira felesleges kérdezgetni! amúgy igen, stressztől késhet a menstruáció. de tök mind1 hogy keresgélsz-e tüneteket, stb... a megfelelő idő után vegyél egy (két) tesztet, és megtudod!
2012. okt. 24. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:

a stressztől késhet, nekem rendszeresen késett, amikor stresszes időszakaim voltak (azóta nem késik, hogy tablettát szedek).

attól, hogy 2-3 hete történt a dolog, és esetleg teherbe estél, még akár meg is jöhet... sokszor van úgy, hogy az első vérzés meg megjön, és a többi marad csak el. szóval erre nem alapoznék. várd ki, mikor kell megjönnie, és ha aznap nem jön meg, másnap reggel csinálj egy tesztet.

nem tudom, hogy teherbe eshettél -e, de biztos, ami biztos alapon teszteld le!

2012. okt. 24. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére most nincs kedvem megjegyzést fűzni a bunkó beszólásokhoz. Szóval hagyom is.... De amúgy köszönöm.
2012. okt. 24. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

lehet hogy a stressztől fog késni ,mivel még van 2-3napod de már ezen rágódsz h ugyan meg jön e .... én is voltam már igy ,hogy nagyon aggodtam és 28 nap helyett 34re jött meg ,de azt hozzá teszem h cici fájás volt már kb 1héttel előtte ,ami mindig is van , de közbe már hányingerem is volt,undorodtam az ételtől stb !!! Most csak annyit tehetsz hogy megnyugszol és várod hogy jöjjön :)

20L

2012. okt. 25. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. okt. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!