Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szünetében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szünetében mikor jöhet meg legkésőbb?

Figyelt kérdés

Tájékoztató szerint a 2-3 napon kellene megjönnie.

Az első havi adagom szünetében vagyok, a 3. napon, de semmi.

Lehetséges, hogy "késik"?

Terhességre nem lehet túl sok esély, mivel a tabletta mellett megszakítást is alkalmaztunk (tudom ez nem védekezés, de tabletta mellett más..).

Előre is köszönöm a válaszokat, és ha lehet nem oltást kérek. Nem agyatlan kislány vagyok, csak most szedek először fogamzásgátlót, az orvosom meg semmit nem mondott.

2012. okt. 16. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt elkezded szedni az újat. Nekem mindig az 5. nap reggel jön meg.
2012. okt. 16. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ha reggelente szedem be a tabikat akkor 3. nap délután szokott megjönni.Régebben volt egy hónap,amikor esténként vettem be a tabit és akkor 4. nap reggel jött meg. Nem lehet,h nálad is erről van szó? Egyébként a szünet bármelyik napján megjöhet. A múlt hónapban nekem is késett és eléggé kétségbeestem és tanácsot kértem egy ismerős szülésznőtől aki ért is hozzá. Nekem azt mondta,h a petefészek hormonokat szinte minden összezavarhatja pl felfázás,idegesség,gyógyszer,ezért késhet is....sőőőt állítása szerint az is normális,ha tabi szedése alatt egyáltalán nem jön meg,bár ez nekem gyanus.Most összeszedtem minden tudásom,mindenesetre ha nem jön meg a szünetben,akk a biztonság kedviért tesztelj egyet,utánna kérj tanácsot a nőgyógyászodtól. Remélem megjön és akkor megnyugodsz!
2012. okt. 16. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
ha a 7.szünetmentes napon jön meg akkor sincs semmi baj!
2012. okt. 16. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én mindig este szedem.
2012. okt. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!