Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon, nagyon hülye vagyok vagy még van remény és nem vagyok terhes? :S
szval én kárpátalján élek, egy ruszin-magyar családban, egyik nagymamám ruszin. neki vannak ilyen babonái, amikben én nem hiszek, de néha mégis úcs csinálom, ahogy mondja :S
amikor miskolcra jelentkeztem középsuliba, akkor a felvételi előtt azt mondta, hogy legyen nálam a keresztes nyaklánca, és akkor nem lesz semmi baj, nem is lett, felvettek. aztán amikor a barátommal először készültünk csókolózni, valami teakeveréket adott, olyan mint amikor a kínai filmekbe ilyen kis filterekbe rakják a füveket, az kellett, hogy nálam legyen. négy héttel ezelőtt pedig az első együttlétünkre készültünk, és azt mondta, hogy ugyanúgy, legyen nálam a gyufásdoboz, amit ad.
jjjjjaj olyan hülye vagyok:(((((( és mivel ugye neki vannak ezek a babonái, én is követtem és volt a zsemebe, mint a felvételikor a kereszt, meg a csókkor az az izé, amikor először lefeküdtünk a barátommal ksulis gólyatábor után (ott jöttünk össze). a barátom nem akart óvszert használni, de nem volt baj ugye, mert volt ez, amit mama adott. de már 4 hete nem jött meg!!!!! és nagyon pontos szokott enni, szinte napra pontosan!:S
először azt hittem az volt a baj, hogy a nadrágzsebemben maradt, mert ugye az lekerült rólam, de aztán rájöttem, hogy a gyufásdobozban tabi volt :((((((:S és azt akarhatta, hogy vegyem be, de ugye én a korábbiak miatt azt hittem, hogy ez is ilyen "legyen nálad" dolog, és az elég:SSS tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mit lehet csinálni? vagy lehet, h az első együttlét után később jön meg? lehet, nem?
34-es: nálunk eleve nincs, de a szomszéd településen sincs. de ha lehetne se vennék errefelé, mert apámat ismeri az ottani patikus
utolsó: bocsi, bocsi, kérlek ne tegyél rá még egy lapáttal. elég volt nekem az, hogy már megaláztak páran a kérdésem miatt:S el is ismertem, h hülye voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!