Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szüleink miért nem tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleink miért nem tartják biztonságosnak a gumit?

Figyelt kérdés
"A nemi úton terjedő betegségek ellen véd, de az ellen hogy ne legyél terhez, egyáltalán nem!" a szüleink szerint. Pedig a tizenévesek nagy része óvszerrel védekezik...én szerintem
2009. aug. 19. 21:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Remélem:D Az elejétől fogva gumival védekezünk, és én biztonságosnak tartom.
2009. aug. 20. 12:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Az helyes ha védekeztek! Kell is, viszont a helyedben elgondolkodnék, hogy érettek vagytok e tizenévesen a szexre. Nem szabad semmit sem elkapkodni. Élvezzétek a gyerekkort és ne akarjatok hamar felnőni!
2009. aug. 20. 16:31
 23/24 anonim válasza:
Szerintem a legbiztonsagosabb ha mindkettot hasznalod.Mert ha meg az ovszer ki is szakad nem kell panikolni,hogy terhes maradsz.
2009. aug. 20. 19:05
 24/24 A kérdező kommentje:

Úgy érzem eldöntöttem...gumit használok bármi áron. Ilyen fiatalon hova használjak tablettát? Épp ma beszéltünk róla a barátnőmmel, és tönkretehet mint a szar! Akár gyerekem sem lehet tőle ha ilyen fiatalon kezdem, aminek elég nagy lenne a valószínűsége (amúgy nem szeretem a kisbabákat!!)És ahogy írtátok, a sok mellékhatás:/ És hiába van pl. a Pharmatex (Sclerodermásoknak ajánlott fogamzásgátló, ami nagyon alacsony hormontartalmú) Még azért sem szedném, mert attól is lehet kisebb-nagyobb. bajom. Úgyhogy maradok a jó öreg lila-Durexnél:D

Köszi a válaszokat, 15/L voltam

2009. aug. 21. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!