Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleink miért nem tartják biztonságosnak a gumit?
Figyelt kérdés
"A nemi úton terjedő betegségek ellen véd, de az ellen hogy ne legyél terhez, egyáltalán nem!" a szüleink szerint. Pedig a tizenévesek nagy része óvszerrel védekezik...én szerintem2009. aug. 19. 21:56
1/24 anonim válasza:
Lehet, hogy óvszerrel lettél esetleg Te és nem bíznak a hatásosságában:)
2/24 anonim válasza:
Azért mert attól hogy fel van húzva a gumi, a fiatalok még sokmindenről megfeledkeznek.
3/24 anonim válasza:
a szülők azért nem szeretik ha gumiban szexel a gyermekük, mert a betegségek és a terhesség ellen talán jónak minősül, de a kedves kislányuk/kisfiúk ártatlanságának megőrzését nem segíti elő...
4/24 anonim válasza:
én még sosem hallattam a szüleimtől,h ne használjak gumit..
abban viszont nem vagyok biztos,hogy a tizenévesek védekeznek egyáltalán manapság..:S
5/24 anonim válasza:
Elég nagy baromság. Ha gumival védekezel kizárt, hogy terhes legyél, ha csak kinek szakad. Szerintem ők is tudják ezt csak féltenek, hogy ne menny bele a szexbe XD nekem is ezzel próbálkoztak, kisebb sikerrel xD
6/24 anonim válasza:
Vedd az óvszer és a terhességtől is megvédd ha nem szakad ki de az csak nagyon ritkán fordul elő
7/24 A kérdező kommentje:
De rám már a tablettát akarják erőltetni:S...én még nem szeretném.
2009. aug. 19. 21:59
8/24 A kérdező kommentje:
Eddig gumival csináltuk, és még egyszer sem szakadt ki (Durex) xD
2009. aug. 19. 22:01
9/24 anonim válasza:
ne hagyd h bármit is erőltessenek. a bogyónak sok mellékhatása van...és ha gumiba is jó minek gyógyszer? maradj a guminál sztem
10/24 A kérdező kommentje:
15-16-ig egyáltalán lehet tablettát szedni?:S A betegségemet még nem is említettem...hormonálisat nem szedhetek miatta.
2009. aug. 19. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!