Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges úgy fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges úgy fogamzásgátlót használni, hogy a szüleink ne tudjanak róla?

Figyelt kérdés
Ez azért fontos, mert nem érzem úgy, hogy olyan lenne a szüleimmel a kapcsolatom, hogy közük legyen a "szexuális életemhez"!
2007. jan. 15. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez több mindentől is függ:

1. hány éves vagy, jársz-e nőgyógyászhoz

2. hogy hogyan rejtegeted... :)

Legcélravezetőbb az őszinteség, mindenképp.

2007. jan. 16. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha esetleg besikerülne valami akkor se lenne közük hozzá???Biztos megtudnád azt is oldani egyedül ügye?
2007. szept. 10. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Az en anyukam sem tudja.
2009. ápr. 2. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Örülök az ilyen anyuci pici lányiknak, gondolom kb 14 éves lehetsz. Ha majd összejön a babuci meg dobod bele a kukába, mint általában az ilyenek.....sztem anyukáddal nyugodtan megbeszélhetnéd, bajod nem lesz, legfeljebb ráerőltetsz a pasidra egy gumit.
2009. aug. 19. 12:42
 5/6 anonim válasza:
100%
Háááát, elmehetsz nőorvoshoz a tudtuk nélkül írhat fel neked gyógyszert nem kell aláírás de mondjuk 3 havonta veszel tablettát az nem kis pénz (nekem pl 6700) de hát minőségtől függ én a legújabbat legerősebbet szedem de majd a doki írja fel milyenre van szükséged. Ha van ennyi pénzed megtudod venni magadnak. De aztán egyszer anyukád megtalálja...célozgass rá hogy mit gondolna ha megértő mond el neki mire készülsz ne maradjon titokban
2010. nov. 13. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet ne viccelj már! én is zgy szedem! a doki soha sem kért semmi féle szülői beleegyezést pedig nem vagyok 18 még. az én anyum se értené meg és nem volt más lehetőségem. egy részről őt hibáztatom emiatt hogy így titkolóznom kell előtte, hiszen szeintem nem én vagyok az egyetlen 17 éves aki lefekszika barátjával...
2011. jún. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!