Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Dobtak már a piacra biztonságo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtak már a piacra biztonságosnak nyilvánított férfi fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
a lüke válaszok elkerülése végett mondom, hogy nem a gumira kérdeztem rá...
2011. márc. 26. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Kiherélés az egész biztos.
2011. márc. 26. 09:01
 2/9 A kérdező kommentje:
komoly válaszok érkezését várom.
2011. márc. 26. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Üllőt a szerszámboltban is lehet kapni.
2011. márc. 26. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Jó akkor beszéljünk komolyan:

Mi olyan rohadt nehéz a google használatában?

Első találat:

[link]

Még NINCS gyógyszer pasiknak (és jó ideig nem is lesz)

Ami van: Óvszer, illetve a herélés + a nem biztonságos módszerek (mint a megszakítás)

2011. márc. 26. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
NEM, ugyanis a kísérleti szereknél azt tapasztalták, hogy ezt nem lehet biztonságosra kifejleszteni (legalább is manapság biztosan nem). A férfiaknál egyáltalán nem olyan könnyű ezt kiiktatni, mint a nőknél. A nők egy petesejtje egy egész hónapig ér, és csak 2 hormon van, ami igazán hat rá. Viszont a férfiaknak 3 naponta termelődik több millió spermája, amit nagyon sok hatás befolyásol. Míg a nők hormonális fogamzásgátlását meg lehet oldani többé-kevésbé mellékhatás nélkül, addig a férfiaknál BIZTOS mellékhatás a libidó nagymértékű lecsökkenése, a hízás, és a nőiesedés. Egyszóval, most még nincs ilyen a fogamzásgátló eszköztárban, és jó ideig nem is lesz.
2011. márc. 26. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
NEm. Vannak már erre irányuló kísérletek, de, hogy 100%ig biztosnágos legyen arra még nagyon sokat kell várni. Amúgy meg gondolom sokan úgy gondolják, hogy az óvszer olcsóbb és biztonságosabb.
2011. márc. 26. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:
hála a jóégnek nem
2011. márc. 26. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Az óvszer biztonságosabb. Én biztos nem szednék semmilyen hormonális kísérleti szart. Mi van, ha impotens leszek tőle vagy ilyesmi?
2011. márc. 26. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
En no vagyok, 6 evig szedtem, de a budos eletben tobbet nem fogom magam muxarokkal tomni, ez is tuti. Foleg, hogy a csaladi eu-i hatterem miatt nem is lehetett volna nekem fogigatlot szedni soha, de hat az orvosok sose csinaltak vervetelt, csak adtak a receptet aztan szevasz. :( (Ja meg egyszer volt peteeresem rendes bogyoszedes mellett, hasmenes, hanyas nelkul, idoben bevettem, antibiotikumot sem szedtem stb... megis....)
2011. márc. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!