Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "hoztátok össze" a nem kívánt babát? Milyen védekezési módszer mellett csúszott be?
én senkit nem akarok elítélni, csak azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy valakinek semmien védekezési módszere ne legyen.... valamit csak tud tanácsolni az orvosod. vagy azt mondja csináld nyugodtan majd ő kikaparja belőled???
tudom ez is indulatosan hangzik, de nagyon sokan megepednének egy babáért és ezért vagyok(vagyunk)mérgesek azokra, akik felelőtlenül sexelnek aztán járkálnak abortuszra.
a másik, amit már írtak, abba belegondoltál, hogy ha már ugy érzed, hogy beleillesz a felnőtt gondolkozású emberek körébe és esetleg 25-30 évesen ott tartasz, hogy szeretnél gyereket és közlik veled, hogy a 10 kaparás után már nem lehet, akkor mit fogsz csinálni????
én nem ítéllek el, semmi jogom hozzá, de tanácsolni azt szerintem lehet: beszélgess el az orvosoddal, hogy mi lehet a megoldás a te esetedben ,mert a megszakítás nem védekezési módszer!!!
ez csak annak az aki szeretné a babát! mi bármit csinálhatunk ugy se fog jönni, csak olvassuk, hogy terhes lettem mit csináljak vele.......
Na akkor egy történet.
A volt osztálytársam 18 évesen veszítette el a szüzességét, szerelemből. Óvszerrel védekeztek, de éjszaka kilyukadt. Együtt laktunk, a lány sírva jött be reggel, hogy el kell mennie a kórházba 72 órásért, elkísérem-e. Elkísértem, MÁSNAP REGGEL bevette. 3 hét múlva csinált egy tesztet, POZITÍV! Első szextől. Az orvos azt mondta, beleesett az 1%-ba. A lány érettségi előtt egy évvel, 18 éves pasival (aki nem tudja eltartani), a szülei rokkantnyugdíjasak.
Egyszerűen nem volt más...elcseszheti 3 ember életét, de minek? Nagyon megviselte, végig sírt, de úgy gondolta, nem vállalhatja be, egyszerűen még nincs itt az ideje. Saját magát sem tudja eltartani, nemhogy egy gyereket!
Akinek az abortusz védekezési módszer, azt én is elítélem és mérges vagyok rájuk.
Viszont ha valakinek nem sikerül teherbeesnie, az ne bántsa azokat, akik 17 évesen elvetetik, mert nem valószínű, hogy úgy vágynak rá, ahogy ők. Persze, nem igazság, hogy aki vágyik egy picire annak nem jön össze, aki nem akar annak meg igen, de ezért senki nem hibás.
sztem mindenkinek a saját maga élete fölött kell döntenie. Ha bevállalta viselje a következményeit, senki sem kérte rá h tegyen így...
Ha meg elvetette akkor számoljon a későbbi következményekkel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!