Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan "hoztátok össze" a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "hoztátok össze" a nem kívánt babát? Milyen védekezési módszer mellett csúszott be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
90%

én senkit nem akarok elítélni, csak azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy valakinek semmien védekezési módszere ne legyen.... valamit csak tud tanácsolni az orvosod. vagy azt mondja csináld nyugodtan majd ő kikaparja belőled???

tudom ez is indulatosan hangzik, de nagyon sokan megepednének egy babáért és ezért vagyok(vagyunk)mérgesek azokra, akik felelőtlenül sexelnek aztán járkálnak abortuszra.

a másik, amit már írtak, abba belegondoltál, hogy ha már ugy érzed, hogy beleillesz a felnőtt gondolkozású emberek körébe és esetleg 25-30 évesen ott tartasz, hogy szeretnél gyereket és közlik veled, hogy a 10 kaparás után már nem lehet, akkor mit fogsz csinálni????

én nem ítéllek el, semmi jogom hozzá, de tanácsolni azt szerintem lehet: beszélgess el az orvosoddal, hogy mi lehet a megoldás a te esetedben ,mert a megszakítás nem védekezési módszer!!!

ez csak annak az aki szeretné a babát! mi bármit csinálhatunk ugy se fog jönni, csak olvassuk, hogy terhes lettem mit csináljak vele.......

2009. aug. 23. 12:30
 32/44 anonim ***** válasza:
15%
van egy film (hülyék paradicsoma) az épp úgy kezdődik,h a felelőtlen hülye emberek nem gondolkoznak a védekezésen és a hülyék szaporodnak el, sajnos, ti akik abortuszra mentek annak köszönhetően hogy nem gondolkoztatok a védekezésen az egész rokonságotok a hülyék közé tartozik és végül tényleg az lesz mint a filmben ami volt, hogy az inteligens emberek elfogynak a hülyék meg szaporodonak mint a cigányok...
2009. aug. 23. 16:03
 33/44 anonim ***** válasza:
83%

Na akkor egy történet.

A volt osztálytársam 18 évesen veszítette el a szüzességét, szerelemből. Óvszerrel védekeztek, de éjszaka kilyukadt. Együtt laktunk, a lány sírva jött be reggel, hogy el kell mennie a kórházba 72 órásért, elkísérem-e. Elkísértem, MÁSNAP REGGEL bevette. 3 hét múlva csinált egy tesztet, POZITÍV! Első szextől. Az orvos azt mondta, beleesett az 1%-ba. A lány érettségi előtt egy évvel, 18 éves pasival (aki nem tudja eltartani), a szülei rokkantnyugdíjasak.

Egyszerűen nem volt más...elcseszheti 3 ember életét, de minek? Nagyon megviselte, végig sírt, de úgy gondolta, nem vállalhatja be, egyszerűen még nincs itt az ideje. Saját magát sem tudja eltartani, nemhogy egy gyereket!

Akinek az abortusz védekezési módszer, azt én is elítélem és mérges vagyok rájuk.

Viszont ha valakinek nem sikerül teherbeesnie, az ne bántsa azokat, akik 17 évesen elvetetik, mert nem valószínű, hogy úgy vágynak rá, ahogy ők. Persze, nem igazság, hogy aki vágyik egy picire annak nem jön össze, aki nem akar annak meg igen, de ezért senki nem hibás.

2009. aug. 23. 21:15
 34/44 anonim ***** válasza:
90%
utolsó vagyok, z utolsó mondatot úgy értem, hogy aki védekezik és felelősségteljes, és közben csúszik be. az a nem hibás.
2009. aug. 23. 21:21
 35/44 anonim ***** válasza:
52%
Nah akkor már én is elmondok egy sztorit.Az én barátnőm 19 évesen összejött egy sráccal.Egyik éjszaka megszökött otthonról és lefeküdt a sráccal(megszakításos módszerrel)Persze teherbe esett...A szülei mondták,hogy vetesse el,mert elfogja szúrni az életét.Elment a kórházba...de nem bírta elvetetni.Megtartotta.Belement egy kényszerházasságba ami 2 év után válással végződött.Nincs érettségije,nincs szakmája.A szüleinek köszönhet mindent,hogy még igy is mellette álltak.Építettek neki egy házat.Mindent megkapott.De akkor is tönkre tette a saját életét.Nem mehet el bulizni,vagy akár csak a barátokkal...Nem,mert a munka után várja az oviban az 5 éves kisfia.
2009. aug. 29. 14:22
 36/44 anonim ***** válasza:
75%

sztem mindenkinek a saját maga élete fölött kell döntenie. Ha bevállalta viselje a következményeit, senki sem kérte rá h tegyen így...

Ha meg elvetette akkor számoljon a későbbi következményekkel. Ennyi.

2009. aug. 29. 20:53
 37/44 anonim ***** válasza:
33%
A hőbörgőknek üzenném, attól hogy más majd jól nem veteti el a gyermekét nekik még nem lesz. Én úgy vagyok vele, ha összejött /így vagy úgy/ inkább elvetetem ha nincs meg hozzá a hátterem, minthogy a nyomorba szüljek egy ártatlan gyereket. Mellesleg igenis létezik olyan, hogy nincs más megoldás mint a megszakításos. Egy szerencsétlen betegség miatt nem bírom a hormonkezelést /se tabletta, se gyűrű semmi, tiszta kiütés leszek tőle/ A párom allergiás a gumira. Na ilyenkor mit tanácsoltok?
2009. okt. 9. 14:58
 38/44 anonim ***** válasza:
69%
rakass fel magadnak spirált
2009. okt. 9. 16:30
 39/44 anonim ***** válasza:
52%
Könyörgöm! Itt mondjátok hogy így meg úgy hogy terhes lettem meg elszakadt a gumi a tabletta nem vált be! De istenem arra senki nem gondolt még hogy korán kezdtek szexelni? Talán elég lenne akkor mikor már tudtok vállalni egy gyereket nem 17 évesen!
2009. nov. 2. 15:19
 40/44 anonim ***** válasza:
15%
Az előbbinek teljesen igaza van!! Korán kezditek! És ha már megesett egy gyerek akkor szerintem az abortusz nem gyilkosság az csak egy icipici embrió! De mindenki jól gondolja meg hogy kivel mikor fekszik le mert ha terhes leszel vagy abortusz vagy szülés! És kérdem én a szüleitek mit szólnak /szólnának ehhez? ha megtudnák hogy a lányukat felcsinálták! Ez előbb utóbb ki fog derülni! Akkor nagyot fognak bennetek csalódni és mellesleg lehet hogy akkor fogjátok bánni hogy elvetettétek,mikor majd nem lehet gyereketek! Kérek mindenkit gondoljátok ezt nagyon jól át, hogy hány évesen kell elkezdeni nemi életet élni! Nem azt mondom hogy csak házasságban kell először hanem komoly kapcsolatban és akkor mikor már eltudjátok magatokat és a saját gyereketeket tartani! És amúgy arra is kíváncsi lennék hogy egy 100-200 ezres abortusz műtétet ki fizette ki? A szüleitek? Netalán a párotok?
2009. nov. 2. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!