Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan "hoztátok össze" a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "hoztátok össze" a nem kívánt babát? Milyen védekezési módszer mellett csúszott be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
33%
utolsónak igaza van.a családunk elég vallásos és ezáltal én is.a barátom és a családja is vallásos.és szóba jött köztünk h együtt akarjuk elveszíteni.és persze védekeznénk gumival,csak tudom h az sem ad 100%-ot csak 99-et.és mi van ha én vok az az 1% akinek összejön a baba?és barátom erre azt mondta h igen tényleg fiatalok vagyunk még de akk sem akarná h elvetessük,mert mégicsak egy élet és a mi gyerekünk és én is ezt így gondolom,pedig még csak 17 leszek ő pedig 20 éves.
2009. aug. 18. 18:20
 22/44 anonim ***** válasza:
75%

Azt is érdemes végiggondolni, hogy 18 évesen kinek van arra anyagi kerete, lelki ereje, hogy felneveljen egy egyáltalán nem tervezett gyereket.

Ott a tanulás, a saját élete. Előbb azt hozza rendbe, aztán baba. Ha a baba belecseppen egy ilyen "családba", akkor lehet nagyobbat szív... később meg ki tudja mi lesz belőle, mert a szülei nem megfelelően nevelték (hiszen nem voltak felkészülve).

Egy 20éves lány (abortusszal a hátam mögött)- engem az abortusz megmentett egy borzasztó helyzetből, amivel nem tudtam volna mit kezdeni.

Amúgy ha betiltanák és újra teherbe esnék, tuti keresnék orvost, aki elvégzi nekem bizonyos összegért. És szerintem nem csak én gondolom így.

2009. aug. 18. 19:51
 23/44 anonim ***** válasza:
52%

de könyörgöm!

Ha nem akarsz gyereket, akkor mi a fenéért nem védekezel??

Abortuszra van pénz, gumira meg nincs?

Ez kérem a felelőtlenség, mi több! A gyilkosság!

Igaza van annak aki itt szónokolt h van keze lába, mindene..azon kéne elgondolkozni kedveském h majd az 5-ik abortusz után itt fogsz sírni h többet nem lehet gyereked!

És mehetsz vizsgáltatni magad, és a párodat is meghurcolják különböző vizsgálatokkal amikor nem is benne van a hiba! A sok szerencsétlen, akinek más okból nincs bébije az meg 5 napig kézenállna örömében ha lenne neki egy...

De tudod mit? Az olyannak akinek "játék" az abortusz, annak nem is való gyerek!

Erre varj gombot!

2009. aug. 18. 20:25
 24/44 anonim ***** válasza:
68%
:S vannak emberek akik hiába védekeznek teherbe esik... így nem marad más választása. De az ő döntése szerintem nem kell ráerőltetni az akaratod! HOGY EZ GYILKOSSÁG majd a saját életedben te döntesz a dolgaidról.
2009. aug. 18. 22:57
 25/44 anonim ***** válasza:
70%

ja, csak akkor ne nyavajogjon...h jajj így, jajj úgy....

Sztem ha vki normálisan védekezik, nem lesz bébije.

Ha elszakad a gumi, akkor vegyen be 72órásat. Annak h vki bogyó mellett legyen terhes az esélye 1%

2009. aug. 18. 23:19
 26/44 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy tényleg nem való olyannak gyerek aki így ál a dologhoz.

A lelkiismeretével ő számoljon el ahogy akar. Majd ha 25 évesen depressziós lesz, és rádöbben h mit tett, akkor majd így járt. Tanuljon csak a saját hibájából. Megérdemli a következményeket.

2009. aug. 18. 23:26
 27/44 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 16:25

Nagyon nagyon sikerült félre értened! Fogamzásgátlót nem szedhetek, mert más gyógyszert szedek, ami csökkenti a fogamzásgátló használatát, tehát ha szedném is ott lennék ahol a part szakad.

A másik hogy amikor azt írtam, hogy antibébi tabletta akkor a sürgősségi tablettára gondoltam, ha így jobban esik vagy jobban ismered. Azért jó lenne értelmezni ami le van írva mielőtt osztod az eszet

2009. aug. 19. 07:55
 28/44 anonim ***** válasza:
71%

tegnap 20:25, nem sajnáltatom magam az abortusz miatt, alig tud róla vki (kb összesen 3 ember).

Egyik védekezési módszer sem 100%os, ezt tudják néhányan tapasztalatból és az orvosok is... Hogyha nem állsz készen egy gyerekre, te megszülnéd? Gondolom nem voltál még ilyen helyzetben ÉS AKI NEM VOLT, AZ NE ÍTÉLJEN EL MÁSOKAT!

Mi lett volna, ha megszületik a gyerekem?

Nos, abba kellett volna hagynom a sulit (érettségim se lenne, fősuliról ne is álmodjak. Pár pluszpont, ha valaki terhes :S ), melóznom kéne, emellett a gyerekkel foglalkoznom. Nem tudnék neki mindent megadni, amit egy babának meg kell, vagy ha igen, akkor ennivalóra nem maradna nekem. Borzasztó élete lenne mellettem, hiszem tudom magamról, h még gyerek vagyok, még nem "álltam be" felnőtten gondolkozók közé. Emellett hozzátartozik, hogy ha valaki gyereket akar, akkor ne alkoholizáljon előtte, ne szívjon cigifüstöt. Nos a fogamzáskor ez mind megvolt nálam. Lenne tehát egy károsodott gyerekem, akire se időm, se pénzem, se erőm.

Örökbe adás? Ennek nem vagyok a híve...a gyerekekre meg ugye 16éves kor körül rájön, hogy kik is a szüleim, aztán beállítana hozzám és elmondana mindennek. Ez még a kisebb gond, a nagyobbakat előbb írtam le.

Ha TE így vállalnál gyereket, akkor én azt mondanám, hogy vakmerő (nem bátor) és megfontolatlan vagy!

2009. aug. 19. 09:11
 29/44 anonim ***** válasza:
21%

utolsó!

Akkor ha így álltál, miért nem védekeztél?

Nem igaz h nem lehet sehogy sem védekezni...tudod..előbb mérlegelni kell h milyen a helyzeted, utánna h mivel kell védekezni h ne legyen gyereked, utánna szexelni...

ne legyen vki ennyire sötét h ezt ne tudja felfogni.

Inkább te voltál vakmerő h az abortuszig kellett eljutni...

2009. aug. 22. 12:33
 30/44 anonim ***** válasza:
57%
07:55ös ha esetleg még vvisztévedsz, inkább neked kéne tudni értelmezni azt amit leírsz a 72 órá az nem antibébi, a fogamzásgátló az antibébi. leginkább a "jaj megzavarodok az óvszertől ha érzem" kifogással volt problémám... akkor ess teherbe és menj abortuszra ennyi.
2009. aug. 22. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!