Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "hoztátok össze" a nem kívánt babát? Milyen védekezési módszer mellett csúszott be?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:03
1/44 anonim válasza:
Testvéreméknél a fogamzásgátló tabletta mellett .
3/44 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy milyen óvszermárka volt és melyik gyógyszer mellett. Nameg, hogy miért (kihagyott szem, lecsúszott gumi stb.)
2009. aug. 14. 13:14
5/44 anonim válasza:
Első voltam, yasminelle volt a gyógyszer, nem hagyott ki belőle, az orvos egyszerűen azt mondta hogy bele csúszott abba az 1%ba :S:S de aztán elvetélt...
6/44 anonim válasza:
Megszakításosan, 20 éves voltam házasság minden volt, mert falun lakunk. Majd 3 hónaposan meghalt, egészségügyi kaparás, életem legrosszabb időszaka volt.
7/44 anonim válasza:
megszakításos (amit már 2 éve "használtunk" és addig semmi baj nem volt).
Abortusz...
8/44 anonim válasza:
Megszakításos védekezéssel szintén...úgy,h előtte 3évig ez működött...:(
Bár nem lett belőle baba,mert elvetettük.
9/44 anonim válasza:
Pharmatexxel, de épp terveztük a babát, csak egy kicsit előbb megtörtént :) (Most 7 hónapos:))
10/44 anonim válasza:
megszakításos... egy évig működött, aztán irány az abortusz :(
azóta fogamzásgátlót szedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!