Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó védekezési módszer első alkalomnál a pharmatex?
Figyelt kérdés
Kúpra vagy tablettára gondolok.Aki bármit tud mondani róla az kérem írjon minél több információra lenne szükségem!Köszönöm!2010. aug. 1. 21:06
1/9 anonim válasza:
Én, önmagában, nem javasolnám, és szerintem más sem.
Ha van rá lehetőség, akkor inkább, gumi.
3/9 anonim válasza:
Nekünk nagyon rossz tapasztalatunk volt a pharmatexel..
Nem első alkalommal voltunk már együtt (11 éve együtt élünk) nemrég kipróbáltuk..a tablettát.
Úgy csípett és mart mindkettőnket, hogy abba kellett hagynunk, meg kellett fürödnünk...még másnap is éreztem.
Soha többet!
4/9 anonim válasza:
pharmatex...első alkalomnál?...sokan írják, h teherbe estek helyes használat mellett...meg 90%os védelmet nyújt...én nem biztos hogy bíznék benne...talán megszakítással hatásos...
5/9 anonim válasza:
Miért pont tabletta..ott a gumi! Eszem megáll..
6/9 anonim válasza:
Ott van az óvszer, már ne is haragudj, de első alkalomnál gáz ha beléd durrannak ( bocs a nagyon alpári kifejezésért ) de erre találták fel a gumit. Ha meg pasi ilyet kér tőled akkor dobd ki a francba!
7/9 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson!!!
Még megszakítással viszonylag hatékony (bár úgy sem az igazi), de első alkalomnál az sem biztos, hogy a pasi időben ki tud szállni.
Első alkalomra ÓVSZER!!!!
8/9 tüzes válasza:
Nekünk bejött a pharmatex. Én az egyadagos hüvelykrémet használom. Jó tapasztalatom van, könnyü felhelyezni, tiszta, közvetlenül behatolás előtt. Gyerekek szülése után is csak ezt használom. Igaz az orvosom mondta, hogy nem 100%. Gyógyszert nem szeretem. Talán a biztonság kedvéért használd a pharmatex-et és a gumit (ha mégis szétdurranna) legyen ott egy adag 3 védekezés.
9/9 anonim válasza:
ne használjatok! fura szaga meg úgye felrakod és akkor vársz. alapból tök ideges vagy az elsőnél sőt még várnod kell. jobb a gumi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!