Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan "hoztátok össze" a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "hoztátok össze" a nem kívánt babát? Milyen védekezési módszer mellett csúszott be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Megszakítással. Elhalt a terhesség, meg kellett szakítani... :'(
2009. aug. 17. 21:45
 12/44 anonim ***** válasza:
92%
A megszakításos módszer adott alkalmat arra, hogy teherbe essek. A baba sajnos elment (Sok stressznek voltam kitéve.), de a lényeg, hogy a módszer nem túlzottan biztonságos.
2009. aug. 17. 22:37
 13/44 anonim ***** válasza:
90%
Csak én vettem észre hogy soszor elvetéltek ilyenkor?De miért?
2009. aug. 17. 22:41
 14/44 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak véletlen egybeesés. Nem lesz több vetélés emiatt a módszer miatt. Én, mint már írtam, a túlzott stressz miatt vetéltem el, nem a megszakításos módszer hibájából. A mai napig nem tudtam igazán túllépni rajta. Úgy terveztem, megtartom a babát...
2009. aug. 18. 00:04
 15/44 anonim ***** válasza:
75%

rengeteg abortusz.. borzalmas.

fogamzásgátló tabi óvszerrel, s nem lesz baba.

2009. aug. 18. 14:28
 16/44 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg borzasztó. Kérdés, aki nem szeretne gyereket az miért a legbizonytalanabb módszerrel "védekezik"?

Ha nem is tabletta és gumi, akkor minimum gumi, vagy kombinálni hüvelykapszulával.

Nemrég Young hearts gumi lyukadt ki és tényleg nem tudjuk miért. De már úgy érzem meg fog jönni, baj nem történt. Én már nem bízok ebben a márkában mindenesetre.

2009. aug. 18. 14:54
 17/44 anonim ***** válasza:
28%
Van olyan is aki nem szedhet fogamzásgátlót mert más gyógyszert szed, az óvszert meg ha már csak fél percre érzem magamban ki szeretném kaparni, valamiért nem tudom elviselni... pharmatex mellett is simán teherbe lehet esni, plusz felborítja a hüvely pH egyensúlyát, antibébi tablettát se lehet állandóan szedni, hurok mellett pedig nagy esélye van egy méhen kívüli terhességnek... van még egyéb választás mint a megszakított közösülés?
2009. aug. 18. 15:35
 18/44 anonim ***** válasza:
73%
utolsó: ki mondta hogy nem lehet a fogamzásgátlót sokáig szedni? az emberek 90%-a ezzel vagy óvszerrel védekezik egész életében. az meg már egyéni szoc probléma hogy te nem szereted a gumit... azért az kicsit túlzás hogy nem maradt más mint a megszakítás. az nem is igazi védekezés, mint itt a válaszok többségéből is kitűnik...
2009. aug. 18. 16:25
 19/44 mazolimail válasza:
31%
Az abortuszt egyszerűen be kellene szüntetni. Azért mert a kis magzat még nem jött a világra azt hisszük hogy a leélt 20-56 , akármennyi évünkkel van jogunk megölni? Ugyan olyan ember mint akárki más, és a te döntésed miatt megölik, meggyilkolják, TE küldöd a halálba a gyerekedet, mert még nem szeretnél szülő lenni. Ha Te elszúrtad a dolgot nehogy már egy másik emberi lénynek az életével kelljen fizetnie.
2009. aug. 18. 17:13
 20/44 mazolimail válasza:
30%
Előbbi vagyok, folytatnám. ÉN láttam már olyan korú magzatot, aki olyan korú volt mint ahány heteseket, hónaposakat meg szoktak ölni. Ugyan úgy néz ki mint mi. Van neki kis kezecskéje, lábacskája, és ha Te úgy döntesz hogy most nem szeretnél babát akkor normálisan védekezz mert ha terhes vagy már nem lehet visszatáncolni, vagy ha igen akkor is csak egy ember, a Te fiad, vagy Te lányod élete árán. Érdemes lenne ezt végiggondolni. Remélem néhány embernek sikerült felnyitnom a szemét.
2009. aug. 18. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!