Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek eddig mik a tapasztalaitok a fogamzásgátló tabletákkal?
6 hónapja szedem.
Először is biztonságérzetet ad, mert így már egész biztosan nem leszek terhes, mivel a biztonság kedvéért óvszert is használunk sokszor. (18 évesen, nem halálosan komoly kapcsolatból nem igazán akarok gyereket)
Na persze akkor is jól jön, mikor épp nincs nálunk gumi.
Ezen kívül:
- Szép, sima lett az arcom.
- Nem szőrösödök már úgy, mint egy majom.
- Nem híztam meg, de bizonyos időszakokban nagyobb tőle az étvágyam. (Bár heti 2-3x 1 órát táncolok)
Azt nem lehet semmilyen vizsgálattal kideríteni, hogy rád hogy fog hatni a tabletta.
Komolyabb problémákat lehet a vizsgálatokkal kizárni, amiknek az estén nem lehet szedni (pl. rossz májfunkciós értékek).
Hogy neked mi bajod lesz tőle, azt max. a jóisten tudja előre.
Fél évig szedtem tablettát. Az elején nagyon szerettem, szép lett tőle a bőröm, sehol nem volt rajtam pattanás, a szex jobb volt óvszer nélkül, rövidebb lett a menstruációm, nem is görcsölt olyankor a hasam, és mindig pontosan tudtam, hogy mikor fog megjönni. Aztán 3-4 hónap után előjöttek a negatívumok: alig nedvesedtem be, hiába pettingeltünk sokáig, ezért a szex is fájt, a hasam ugyanúgy görcsölt menstruációkor, mint előtte, fáradékony lettem és a libidóm nullára csökkent...
de ez persze teljesen egyénfüggő, lehet, hogy neked nem lesz semmi bajod tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!