Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegessek lennetek az en helyzetemben?
Én úgy tudom egy szem kimaradás miatt igen kevesen esnek teherbe. A kérdés csak az, hogy te a 98 vagy a 2%-ba esel majd. Nagyon sok mindennek kell ahhoz összejátszani, hogy ennyitől sikerüljön, úgyhogy szerintem ne aggódj, esetleg majd a gyógyszerszünetben csinálj egy tesztet, hogy megnyugtasd magad. Velem is előfordult már többször, sőt egyszer két szem maradt ki egymás után és nem lett belőle semmi.
2009. aug. 12. 11:13
12/24 A kérdező kommentje:
koszonom szepen... es remelem h en abba a 98%-ba tartozom...
Ha már hónapok óta szeded és 1 napot kihagysz, akkor tényleg nem lehet gond!. Terhességet is csak úgy jöhetne szóba, ha hónapokkal ezelőtt abbahagytad volna a tabbletta szedést.
2009. aug. 12. 17:04
Igaz, kevés rá az esély, de megeshet. Nem véletlenül kell úgy szedni a tablettákat, ahogy. Csak azt nem értem, ilyenkor miért nem használtok pl. óvszert a biztonság kedvéért. Megéri a bizonytalanságot és az idegeskedést? Én jelenleg mindent elkövetek azért, hogy ne essek teherbe. Számomra elképesztő, amikor egyesek utólag gondolkodnak. Ezzel most nem bántani akarlak, csak nagyon sok tinivel találkoztam már a klinikán, akik abortuszra jöttek. És volt, akinek 17 évesen már a 3. abortusza volt! És még mindig félvállról vette, szerintem fel se fogta mit művel. Ezt most persze ne vedd magadra, csak elképeszt, hogy ilyen extrém esetek is vannak. Kérdésedre válaszolva, én ideges lennék a helyedben.
22/L
2009. aug. 12. 18:53
15/24 A kérdező kommentje:
kossz az oszinteseget... remelem meg vissza nezet ezt es meglatod h mit irtam a valaszodra... ami a felelotlensegemet illeti, beismerem keson gondolkoztam... de az h felvalrol vennem a dolgokat?? NEM, azok koze tartozam akik az abortuszt nagyonis elitelik... mar egy hete gyomorgorcsel kelek es fekszem... ezen a heten nem volt olyan nap h ne futott volna vegig az agyamon h mi lesz ha... es abortuszra gondolva, bizony kipotyogtak a konnyeim. lelkiismeretes vagyok ilyen dolgokban, hiba volt. ezt azert irtam le mert mar voltak itt akik szamomra durvabban fejeztek magukat ki.
nem hinném h teherbe estél...főleg ha esetleg 2 hónapja vagy annál több ideje annak, h gyógyszert szedsz.
2009. aug. 12. 21:10
Na és mennyivel jobb most parázni, mint követni a betegtájékoztatót? Nem lett volna egyszerűbb a leírást követni, mint heteken át rettegni és esetleg abortuszra menni? Nem volna helyesebb időben gondolkozni és minden problémát megelőzni, ha már a tudás (betegtájékoztató) birtokában vagy?
2009. aug. 13. 09:57
18/24 A kérdező kommentje:
remelem TE nem, de eccer mindenki kovet el hibat...de amugy te sem vagy tokeletese...
Szia! 18:53-as vagyok. Azt nem rád írtam, hogy te vennéd félvállról a dolgokat, mert akkor nyilván nem is aggódnál. Azt arra a lányra vonatkozólag írtam, akit említettem, hogy 17 évesen a 3. abortuszra jött és ő vette félvállról!
22/L
2009. aug. 13. 14:02
Előző vok. Most nézem, hogy még oda is írtam, hogy ne vedd magadra.
22/L
2009. aug. 13. 14:03
Kapcsolódó kérdések: