Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyzetemben?
Én nem. Rossz lenne végig azzal a tudattal szeretni, hogy nemsokára vége. Elrontaná az együttléteket.
22/F
Kár lenne elszalasztani az alkalmat.
Három hónap alatt pedig sok minden történhet.
Az, hogy LEHET, hogy másik városban lesztek, még nem jelenti azt, hogy vége lesz. Én 1 hónapja voltam együtt a jelenlegi párommal, amikor eljöttem egyetemre, 200 km-re a páromtól. Nyáron leszünk 1 évesek :) és nagyon jól megvagyunk. Persze néha nem könnyű, de szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz. Szerintem mindenképpen próbáljátok meg!
Sok sikert!
3 hónap sok idő. Ki lehet élvezni és az hogy másik városba kerül, igaz megnehezíti nem is kicsit, de nem jelenti azt hogy vége!
A "szeretne téged" alatt mit értesz? Testileg vagy egy normális párkapcsolatra gondolsz? Ha csak testileg akkor mindegy ha vége lesz szerintem, viszont ha párkapcsolat akkor nem lehet gond, ha úgy döntesz nem lesz semmi akkor lehet hogy egy nagyon boldog, hosszú, örömteli dologtól rúgod el magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!