Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyzetemben?

Figyelt kérdés
Ha szeretnél vkit, és ö is viszont szeretne téged, de tudnátok h csak 3 honapotok van, összejönnél vele?
2011. máj. 28. 15:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem mert utána szörnyű lenne
2011. máj. 28. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ, hogy mi lesz 3 hónap múlva... ha egy kicsit pontosabban leírnád, akkor többet tudnék mondani...
2011. máj. 28. 15:59
 3/16 anonim ***** válasza:
irdle pontosabban
2011. máj. 28. 16:00
 4/16 anonim ***** válasza:
vagy 3hónap múlva meghal,vagy elköltöznek/ilyesmi
2011. máj. 28. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Én nem. Rossz lenne végig azzal a tudattal szeretni, hogy nemsokára vége. Elrontaná az együttléteket.

22/F

2011. máj. 28. 16:08
 6/16 eNerdzsy ***** válasza:

Kár lenne elszalasztani az alkalmat.

Három hónap alatt pedig sok minden történhet.

2011. máj. 28. 16:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez nálam is attól függ hogy mi történne 3 hónap múlva. Teljesen helyzettől függ.
2011. máj. 28. 16:11
 8/16 A kérdező kommentje:
3 honap mulva fösuli,lehet egy masik varosba kerül,de azis lehet h ugyanabba avarosba kerülünk, de nem egy suliba
2011. máj. 28. 16:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy LEHET, hogy másik városban lesztek, még nem jelenti azt, hogy vége lesz. Én 1 hónapja voltam együtt a jelenlegi párommal, amikor eljöttem egyetemre, 200 km-re a páromtól. Nyáron leszünk 1 évesek :) és nagyon jól megvagyunk. Persze néha nem könnyű, de szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz. Szerintem mindenképpen próbáljátok meg!

Sok sikert!

2011. máj. 28. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:

3 hónap sok idő. Ki lehet élvezni és az hogy másik városba kerül, igaz megnehezíti nem is kicsit, de nem jelenti azt hogy vége!

A "szeretne téged" alatt mit értesz? Testileg vagy egy normális párkapcsolatra gondolsz? Ha csak testileg akkor mindegy ha vége lesz szerintem, viszont ha párkapcsolat akkor nem lehet gond, ha úgy döntesz nem lesz semmi akkor lehet hogy egy nagyon boldog, hosszú, örömteli dologtól rúgod el magad! :)

2011. máj. 28. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!