Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell tegyek a helyzetemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tegyek a helyzetemben?

Figyelt kérdés
November eleje óta van egy lány (16) akivel jóba vagyok (én is 16). Megismerkedtünk meg minden, de én barátként tekintettem rá mindig is. Közben a legjobb barátomnak nagyon megtetszett és hajtott rá, azonban hoppon maradt. A lány engem akart elvileg de én őt nem. Erre a suli utolsó hónapjaiban (áprilistól) eléggé hanyagoltuk egymást, majd júniusban újra haverkodtunk kicsit. Ekkor látszott rajta hogy nagyon szeret. Ám volt ekkor egy fiú aki 21 éves és traktort szokott vezetni, na szóval vele ismerkedett. Azt mondta hogy sosem járna a sráccal. Megnyugodtam hiszen június elején rájöttem hogy szeretem őt. És gondolkodtam hogy megkérdezem járok-e vele erre másnap kapcsolatban voltak fészbukon. Megkérdeztem tőle hogy mi ez és mondta hogy megpróbálják együtt hátha ő beleszeret a srácba, mivel ő belé nem szeretett a fiú akit szeretett. És én gyáva nem mondtam el neki hogy szeretem. Közben az egyik barátom mondta neki egy héttel később hogy én szeretem őt, de azt mondta hogy nem akarja a fiú szívét összetörni. Hát pórul jártam az tuti, de a legrosszabb hogy még mindig szeretem. Ma kérdezte hogy mi a bajom mert látszott rajtam a dolog és mondtam hogy semmi. Kérdezte hogy az új pasi és hazudtam hogy nem. Mit tegyek? Szeretem őt...
2011. júl. 27. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Aludj egy jót, majd holnap lehet írok még. De hidd el sok mindent megold, s az idő is tellik. Esetleg a sarkadra állhatsz, elhívhatod valahová és szerelmet vallhatsz. Baromság összejönni olyannal, aki iránt semmit nem érez, de szemétség is.
2011. júl. 27. 01:07
 2/3 anonim válasza:
Ha szereted akkor beszélj vele és kérdd hogy találkozzatok és mondd el neki az egész sztorit meg ami kialakult benned ne szégyeld az érzelmeidet ha ő is igazán szeret téged akkor veled fog lenni nem a másik sráccal aki iránt nem érez úgy mint irántad :)
2011. júl. 27. 01:09
 3/3 Angyal Erika1 válasza:
Szerintem mond el neki mit érzel,hivd el hogy beszelni akarsz vele es mond el neki..lehet hogy meg ő is igy erez irantad...próba szerencse...legalabb megpróbalod és aztan nem ragodsz majd azon,hogy ,miért nem tetted meg..hidd el en voltam igy egy fiuval és nem volt kellemes erzes,majd elmondtam neki es ő is ugyan ugy erzett es minde jo volt..proba szerencse en azt tanacsolom...:):)
2011. júl. 27. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!