Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az én helyzetemben?
Figyelt kérdés
A barátnőm állítása szerint megcsalt már egy jópárszor. Elnéztem neki többször is,de az utolsónál már úgy döntöttem,hogy álljunk meg egy kicsit. Rá pár napra lerészegedett és felhívott mobilon és össze-vissza mondott mindenfélét,meg azt is,hogy szeret, aztán úgy hallottam másoktól,hogy a kórházban kötött ki.
Hogyan cselekednétek az én helyemben ?
2010. dec. 27. 13:06
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy túl szigorú vagyok, de már az első botlásánál ki kellett volna rúgnod. Ez a csaj azt hiszi, hogy veled bármit meg tehet. Meg ne haragudj, de olyan "balekos" a hozzáállásod.
2/7 anonim válasza:
bocs de én azonnal kidobtam volna már rég ezt a ringyómingyót.
3/7 anonim válasza:
Hidd el nekem tudom, hogy nehéz, de hagynod kell a fenébe. Szakíts vele most, legalább a büszkeséged maradjon meg.
Ha többször megcsalt nem szeret.
Sajnálom. Sok lány van még, meglátod megtalálod a megfelelőt:)
4/7 A kérdező kommentje:
Azért bocsájtottam meg neki,mert nem néztem eddig ki belőle,hogy valóban megcsalt volna, szexxel meg minden és most se hiszem. Amint mondtam,nincs rá bizonyíték és nem is az a tipikus ribanc fajta lány
2010. dec. 27. 13:14
5/7 Rendesfiú/19 válasza:
Miért mondja neked, hogy megcsalt? Látszik rajta, hogy megbántja, amennyiben így tett?
Szerelmes vagy belé?
6/7 anonim válasza:
Akár megcsalt akár nem, szerinted miért mondogatja? Viccből? Ez egy idióta első után lapátra kellett volna tenned. Papucs vagy? :D
7/7 anonim válasza:
Ez a kórházban kötött ki...KAMU. Rúgd ki a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!