Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ötleteket kérnék tőletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötleteket kérnék tőletek, hogy mit tegyek. Ti mit tennétek az én helyzetemben?

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy születésem óta nem látok az egyik szememre, műlencsét kaptam. Erre folyamatosan figyelnem kell, hogy ne legyen könnyes, tiszta legyen stb.. Emiatt nagyon félénk,zárkózott vagyok és állandóan az jár a fejemben ha társaságban vagyok h tiszta e,nem könnyes e stb. Emiatt ismerkedni sem merek nagyon mert nincs önbizalmam és nem tudom elfogadni magam. Nem tartom magam helyes pasinak sem emiatt..Szeretnék barátnőt végre de ezek miatt csajozni sem merek..mert félek h ha kiderülne nem fogadna el..Ezek miatt nagyon-nagy baráti köröm sincs.. Összességében ezek miatt vagyok félénk,zárkozott,nincs önbizalmam és nem tartom magam a koromhoz képest fejlettnek sem.. 22évesen még bnőm sem volt sajnos. 22/F
2010. márc. 19. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Először próbálj a neten ismerkedni. Menj többet sétálni emberekközé...uttána már talán lesz egy kis önbizalmad.

Ha gondolod vásárolj "új cuccokat" amitől úgy érzed,hogy szebb vagy,és ha mindez megvan,akkor próbálj új embereket megismerni ;)

2010. márc. 19. 15:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Elöször is Neked kéne elfogadni azt hogy ilyen vagy
2010. márc. 19. 15:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj Dragam! Tudom, hogy ez, hogy en itt leirom nem fog hopp mindent megvaltoztatni, de te ettol egyaltalan nem vagy kevesebb!!!!! Azt elhiszem, hogy a mai anyagias vilagban, ahol minden a kulcsiny sokkal nehezebb igy ismerkedned, de hidd el, te sem vagy kevesebb senkinel sem.

A net szerintem is jo otlet, probalj meg meg csatlakozni klubbokhoz, ha nagyvarosban laksz, akkor konnyebb lesz, mint videken. Akkor alapbol olyan emberekkel leszel korulveve, akiknek hasonlo az erdeklodesi koruk, talan az ertekrendjuk is, mint a tied. Baratkozz eloszor, mert a barat, ha szerencsesek vagyunk, egy eletre szol, es sosem tudni, lehet egy rendes fiunek, van egy kedves huga. Eloszor menj emberek koze, ha lesz kivel beszelgetni, az majd eltereli a figyelmed, es nem fogod ragni magad, es akkor nem leszel buskomor sem. Egy nap pedig nagyon boldogga fogsz tenni egy lanyt, hogy nem egy kicsinyes senki vagy, hanem egy csupasziv ember.

2010. márc. 19. 15:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát elsősorban fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.

Tudom, könnyű mondani... :)

De hidd el, hogy valakinek pont te vagy az ideálja (sőt valszeg sokaknak)... és ezen egy kis szépséghiba sem változtat.

Fontosabb, hogy legyen önbizalmad, minthogy külsőleg tökéletes legyél.

Kicsit más, de pl nekem az egyik tanárom azt mondta, hogy ő mindig is a kancsal nőkre bukott.

Szóval izlések és pofonok.

Meg aztán mindenkinek van valamilyen hibája... amit meg majd neked kell elfogadnod.

Szóval szerintem barátkozz bátran... lehet, hogy eleinte ér majd 1-2 csalódás, de az mindenkit ér, szóval ezeken át kell esni. Ha nem a szemed miatt, akkor a hajad miatt, vagy a kislábujjad miatt érne csalódás...

Azoknak akik bántani akarnak másokat, nem kell rá különösebb indok, kreálnak ők maguknak.

De idővel fel fogod ismerni 1-2 szóból kiben bízhatsz és kire számíthatsz, de ehhez kell, hogy érjen 1-2 pofon.

Sajna ez így működik.

2010. márc. 19. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Pont így voltam az izzadással. A többit gondolom leírta/-ja más.
2010. márc. 19. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Akár hiszed, akár nem, de mindenkinek van valamilyen problémája.

Akik a legjobban divatolnak, öltözködnek (akár férfi, akár nő), annál nagyobb, mert valamit el akar nyomni vele, akár bevallja, akár nem.

Nincs abból semmi, hogy 22 évesen nem volt még barátnőd, én 1 évvel idősebb vagyok nálad, nekem 1 volt, még 18 évesen.

Legyél nyitott a világra, válassz valami olyan hobbit, ahol új emberekkel tudsz megismerkedni. Pl. menj el egy táncsuliba. Ott rengeteg csaj van és tudsz velük beszélgetni. Az nem gond, ha nem táncoltál még sose, ne legyél félénk, ne azon aggódj, hogy nem megy és béna vagy, hanem figyeld a lépéseket és belejösz. Tapasztalat szintén. :)

Üdv és rémélem tudtam segíteni4

2010. márc. 19. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Jaj már..de ha nincsenek barátai sem,akkor kikkel járjon el szórakozni,ismerkedni,moziba,táncolni,sportolni?Egyedül?

Ha van benned elég erő,hogy egyedül is elmenj ismerkedni,akkor lehet esélyed..de ha a 4 fal közt sanyargatod magad a szemlencséd miatt,akkor örökre egyedül maradsz..az Internet szerintem is jó dolog:)nekem onnan sok barátom,barátnőm lett..és a párom is ott találtam meg:)23L.

Fel a fejjel!

2010. márc. 19. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Kérdező legfontosabb tárgyi tévedése: "Erre folyamatosan figyelnem kell". Mert, mi lesz, ha nem? Biztos az lesz? Olyanok a dolgok, ahogy a képzelet diktálja?
2010. márc. 19. 16:01
 9/16 anonim ***** válasza:

valószinü ha én megismernék egy ilyen fiut mint te és alapból bejönne, hatalmas ívben tennék erre a dologra és abszolult nem érdekelne eme pici "hibája"

ő ilyen és igy fogadnám el, mint ahogy nekem rengeteg hibám van és így fogadott el a párom is

21/L

2010. márc. 19. 16:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez végett ne parázz. aki szeretne tőled valamit, annak igy is kellesz. hidd el. nyugodtan probalj ismerkedni.

esetleg ha kom-esztergom megyei vagy irhatsz is :)

engem egyáltalán nem zavar az ilyen. ha ő elfogad ahogy vagyok, akkor én is elfogadom őt.

20/L

2010. márc. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!