Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék tőletek, hogy mit tegyek. Ti mit tennétek az én helyzetemben?
Figyelt kérdés
A problémám az,hogy születésem óta nem látok az egyik szememre, műlencsét kaptam. Erre folyamatosan figyelnem kell, hogy ne legyen könnyes, tiszta legyen stb.. Emiatt nagyon félénk,zárkózott vagyok és állandóan az jár a fejemben ha társaságban vagyok h tiszta e,nem könnyes e stb. Emiatt ismerkedni sem merek nagyon mert nincs önbizalmam és nem tudom elfogadni magam. Nem tartom magam helyes pasinak sem emiatt..Szeretnék barátnőt végre de ezek miatt csajozni sem merek..mert félek h ha kiderülne nem fogadna el..Ezek miatt nagyon-nagy baráti köröm sincs.. Összességében ezek miatt vagyok félénk,zárkozott,nincs önbizalmam és nem tartom magam a koromhoz képest fejlettnek sem.. 22évesen még bnőm sem volt sajnos. 22/F2010. márc. 19. 15:11
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, aranyosak vagytok.:) Néhány dolgot azonban helyesbítenék. Barátaim vannak (1-2 igaz barát), de az a nagy haveri társaságom nincs. A másik az,h az rendben van h fogadjam el magam,de ezt hogyan tudom megtenni, mikor állandóan az jár a fejemben h nehogy észrevegye vki mert nem szeretném ha kiderülne ez. És hát sajnos a lencsét alvás előtt ki kell vennem, szóval egy kapcsolatban ugyis kiderülne.
2010. márc. 20. 22:35
12/16 A kérdező kommentje:
Üdv 15:52-es válaszoló. Köszi szépen a tanácsot, de sajna ezzel az a baj,hogy nagyon félénk és nehezen oldodó tipus vagyok..Tudom nem vagyok egy egyszerű ember..
2010. márc. 20. 22:46
13/16 A kérdező kommentje:
Az Interneten próbálpk esmerkedni, de sajna eddig nem alakult ki komoly dolog, nagyon még ismerettség sem.. Mert amit irtam levelet arra vagy nem válaszoltak, vagy egy két levélváltás után megszakadt a dolog..
2010. márc. 20. 22:47
14/16 anonim válasza:
Vele kell élned!De ne zárkozz el,mert az sem lesz jobb!Nem kell ezt szégyelned!Nyugodtan barátkozz és aki nem fogad el olyannak amien vagy,az magára vessen!
15/16 anonim válasza:
Én együtt érzek veled csak az a különbség hogy nekem teljes színvakságom van. 17/L
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Ha gondolod szivesen beszélgetnék veled, ha szeretnél írj privit.
2010. júl. 21. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!