Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményeznétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményeznétek a helyzetemben (Goth csajról van szó)? 18/f

Figyelt kérdés

Nos honnan is kezdjem, hát, 18 éves létemre, még nem volt barátnőm, próbálkoztam már nemegyszer de mindig elszúrtam.

Jelenleg nagyon megtetszett egy goth lány, én is rocker vagyok, viszont egyáltalán nem az az extrém, még hosszú haj sem. Pár jó barát azt mondta hogy túl extrém lenne hozzám. én nemtudom mert nekem nagyon nagyon tetszik, talán mki közül ő a legjobban, de valamelyest igazat adok a haveroknak is. 1 közös ismerősünk van, facebookon akadtam rá, ezen ismerősünkön keresztül. Arra gondoltam, hogy vele veszem fel a kapcsolatot és kikérdezném, hogy mi és merre, és hogyan:), ötletek, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot a kiszemelt lánnyal? elszúrástól annyira félek, hogy hihetetlen, és ha nem jönne be ennyire, nem ragadott volna meg azt mondom jól van próba, aztán ha nem akkor nem. Vajon megfelelhet neki egy "sima"rocker srác?, a másik gond pedig az lehet, hogy alacsony vagyok, és ő pedig lehet h magasabb nálam. Aki tud valami okosat e téren kérem osztja meg velem, nagyon kellene nekem az a csajszi, rengeteg dologban egyezünk egyébként, zenében is, és mellette érdeklődési körben is. Előre is köszönöm a segítő válaszokat. 18 f ( a csajszi is 18 (: )

2011. máj. 5. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A goth lányok (tapasztalatból mondom) a vágyaikat tekintve is extravagánsak. Sokan közülük az erőszakot se utasítják vissza, vagy a perverz körülményeket. Vidd ki temetőbe és ott hajts rá keményen :)
2011. máj. 5. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát sztem 50-50%. Az jó pont, h rocker vagy, az alacsony fiúkat viszont egy lány se szereti. Talán azon múlik, h arcra mennyire jössz be neki.
2011. máj. 5. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:
értem, köszike amúgy 168 cm vagyok, arcra ,meg háát, magyarul elszállt az esélyem...:-/
2011. máj. 5. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos a külső nagyon fontos... hanem nagyon sokat kell gürizz, küzdj, hogy megszerezd, goth ide vagy oda őis nőből van, nagyrészt olyan mint a többi, szal nehéz idők várnak rád:)
2011. máj. 5. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
160 körüli haverom nagy Gigolo... én meg irigy vagyok rá kicsit
2011. máj. 5. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
lényegtelen, az előbb kitette hogy már kapcsolatban van..., egy másik csaj akiből meg régóta nem tudok kiszeretni, fél órája tette ki hogy kapcsolatban van. Azthiszem megyek és elásom magam :( 2 ekkora szúrást :(... na mindegy...
2011. máj. 5. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet haver, szokj hozzá, vagy hanem nagyon nehéz lesz...
2011. máj. 5. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaja és ez még semmi... Néha olyan, mintha valami/valaki direkt ellened dolgozna... :S
2011. máj. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!