Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gumi nélkül szeretne szexelni, szerinte a "kiveszemmielőttelmegyek" módszert kéne alkalmazni. Vélemény?
Simán lenne annyi önuralmam, de az előváladék miatt nem tartom ésszerű dolognak, nem akarok purgyét. Barátnőmet viszont lehetetlen meggyőzni, szánalmas diszkós haverok televagánykodták a fejét, hogy nekik beválik a módszer, és mindet elhitte.
Mit kéne tenni, szerintetek kipróbáljuk így? Vagy volt már valaki ilyen helyzetben?
nemcsak a gumi meg a tabletta létezik. Bár nem tudom, miért vagytok tablettaellenesek, nagyon sokféle van, én 3félét szedtem, egyik sem okozott semmi kárt, és az egyik legbiztosabbnak tartom. Most spirálom van, ezzel is meg vagyok elégedve.
A megszakítással az a baj, hogy észre sem veszed, hogy baj van, nem tud a barátnőd még sürgősségit sem kérni.
Mondd neki, hogy nem tudod élvezni a szexet, ha folyton figyelned kell és kész.
Ilyet sem hallottam még, hogy a lány erőlteti ezt a fajta "védekezést"...
Mindenesetre jó látni, hogy kettőtök közül legalább te felelősség teljesen gondolkozol! :)
én sem tartom ésszerű dolognak az előváladék miatt és nagyon értelmes vagy h ezt figyelmbe veszed, nem pedig bumm bele hajrá.
ezt megint mindenkinek már tudnia kéne, akinek párkapcsolata van, nem értem, miért nem tudják, de azért leírom ezt a közismert tényt: van, aki nem esik teherbe ettől, van aki igen. nem lehet tudni, mert egyénfüggő. ha másoknál beválik, lehet nálatok meg pont nem válik be. ha meg másoknál nem válik be, akkor meg lehet h pont nálatok beválna. nagyon egyénfüggő ki mennyire hajlamos a teherbeesésre.
én hót ziher h nem próbálnám ki, pláne házasságon kívül, ha nem akarunk gyereket. fogamzásgátlónak sem tenném ki a barátnőmet, nem túl jó a szervezetének, pláne ha még fejlődésben van. a te barátnőd, ha nem haragszol, sztem bőven fejlődésben van, kb. 16 éves lehet, mert nem túl felnőtties a gondolkodása. tanítsd kicsit felnőttes, értelmes gondolkodásra, mert te értelmesnek tűnsz!
Egyszerűen megmondod neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex.
Tudod ebből szokott az lenni hogy a csaj terhes lesz, aztán persze véletlenül sem akarja elvetetni, te meg fizetheted egész hátralévő életedben a gyerektartást.
Ne legyél hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!