Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm gumi nélkül szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm gumi nélkül szeretne szexelni, szerinte a "kiveszemmielőttelmegyek" módszert kéne alkalmazni. Vélemény?

Figyelt kérdés

Simán lenne annyi önuralmam, de az előváladék miatt nem tartom ésszerű dolognak, nem akarok purgyét. Barátnőmet viszont lehetetlen meggyőzni, szánalmas diszkós haverok televagánykodták a fejét, hogy nekik beválik a módszer, és mindet elhitte.

Mit kéne tenni, szerintetek kipróbáljuk így? Vagy volt már valaki ilyen helyzetben?

2012. okt. 2. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nemcsak a gumi meg a tabletta létezik. Bár nem tudom, miért vagytok tablettaellenesek, nagyon sokféle van, én 3félét szedtem, egyik sem okozott semmi kárt, és az egyik legbiztosabbnak tartom. Most spirálom van, ezzel is meg vagyok elégedve.

A megszakítással az a baj, hogy észre sem veszed, hogy baj van, nem tud a barátnőd még sürgősségit sem kérni.

Mondd neki, hogy nem tudod élvezni a szexet, ha folyton figyelned kell és kész.

2012. okt. 2. 13:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet sem hallottam még, hogy a lány erőlteti ezt a fajta "védekezést"...

Mindenesetre jó látni, hogy kettőtök közül legalább te felelősség teljesen gondolkozol! :)

2012. okt. 2. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A beszélgetést ne mutasd meg, sértő lehet számára. Az egyik válaszoló nagyon jól leírta: Nem a barátai viszik majd abortuszra és pszichológushoz, családsegítőhöz, illetve nem ők fizetik a gyerektartást, ha mégis teherbe esik. Mondd meg, hogy a te és az ő élete nem ér annyit, hogy ilyenekkel szórakozzatok. Ezt vagy elfogadja, vagy csinálhatja mással.
2012. okt. 2. 14:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

én sem tartom ésszerű dolognak az előváladék miatt és nagyon értelmes vagy h ezt figyelmbe veszed, nem pedig bumm bele hajrá.

ezt megint mindenkinek már tudnia kéne, akinek párkapcsolata van, nem értem, miért nem tudják, de azért leírom ezt a közismert tényt: van, aki nem esik teherbe ettől, van aki igen. nem lehet tudni, mert egyénfüggő. ha másoknál beválik, lehet nálatok meg pont nem válik be. ha meg másoknál nem válik be, akkor meg lehet h pont nálatok beválna. nagyon egyénfüggő ki mennyire hajlamos a teherbeesésre.

én hót ziher h nem próbálnám ki, pláne házasságon kívül, ha nem akarunk gyereket. fogamzásgátlónak sem tenném ki a barátnőmet, nem túl jó a szervezetének, pláne ha még fejlődésben van. a te barátnőd, ha nem haragszol, sztem bőven fejlődésben van, kb. 16 éves lehet, mert nem túl felnőtties a gondolkodása. tanítsd kicsit felnőttes, értelmes gondolkodásra, mert te értelmesnek tűnsz!

2012. okt. 2. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
14. voltam. és még arról is beszélhetnél vele, h ne szánalmas diszkós haverok véleményére adjon, hanem gondolja át saját fejével, logikusan a dolgokat és ne engedje h semmi kis szánalmas emberek befolyásolják a véleményét.
2012. okt. 2. 14:47
 16/20 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, ő 18 lesz. A fogamzásgátlót ő nem akarja, nem mondja el hogy miért. Egyébként beszélek vele majd róla hogy nem a haverjai fognak vele szívni, hanem ő meg én, meggyőzőnek tűnik. Felpontoztam mindenkit :)
2012. okt. 2. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ilyen lányról még soha az életemben nem hallottam. Nem akarlak megbántani, de én egyből arra gondolnék, hogy félrek*félt, nem védekeztek, és fél, hogy következményei lesznek. Ha veled sem védekezik, akkor rá lehet fogni, hogy tőled van a "baj". Más okot tényleg nem tudok, egyszerűen nő létére nem lehet ennyire felelőtlen és "velemúgysetörténhetilyen" hozzáállású...
2012. okt. 2. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen megmondod neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex.

Tudod ebből szokott az lenni hogy a csaj terhes lesz, aztán persze véletlenül sem akarja elvetetni, te meg fizetheted egész hátralévő életedben a gyerektartást.

Ne legyél hülye.

2012. okt. 2. 18:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ez is jogos felvetésnek tűnik. Mivel tudna jobban magához láncolni, mint egy gyerekkel? Valószínűleg nem érzi a súlyát, hogy egy ember életével játszik. Sőt nem is egy ember életével, minimum három emberével.
2012. okt. 2. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
ritka az,mikor a fiú ilyen jól tájékozott,és a lány ennyire felelőtlen. Tiszteletre méltó benned,hogy nem akarod a barátnődet 'bajba' sodorni,hogy teherbe essen. Mondd neki hogy olvasson utána a kis ötletének,ha ezek után sem mond le erről a butaságról magyarázd el neki hogy te így nem csinálod,mert neki lesz nagyobb baja belőle,viszont te leszel hibáztatva.. ha így se érti meg,akkor majd ha teherbe esik,rálát:D
2012. okt. 3. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!