Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a 13éves barátnőmmel óvszer nélkül, mennyi az esélye, hogy teherbe esik?
Figyelt kérdés
Üdv, 15/F vagyok és lefeküdtem a 13 éves barátnőmmel gumi nélkül, nem lőttem bele, mennyi az esélye hogy terhes lesz?
És ha teherbe esik, milyen büntetésekre számítsak?
2012. szept. 15. 20:59
1/17 anonim válasza:
Lecsuknak megrontásért, mert még nem töltötte be a 14. életévét. Nagy esély van rá, hogy terhes, szóval menekülj az országból.
2/17 A kérdező kommentje:
:))Romániában nem hiszem van ilyen törvény, és hogy csukjanak le 15 évesen?
2012. szept. 15. 21:01
3/17 anonim válasza:
szóval 1 cigány vagy .. akkor no problem.
4/17 anonim válasza:
Ha nem mentél el bemne, akkor nem lehet terhes, nyugi
5/17 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hogy Romániában milyen törvények vannak, de ezt ott is büntetik az tuti. Evelyn üdvözöl. :D
6/17 A kérdező kommentje:
Ilyen Evelyn
2012. szept. 15. 21:06
7/17 anonim válasza:
Igen, ilyen Evelyn. :D Amúgy Lőrinczi. :D
8/17 anonim válasza:
előváladéktól lehet terhes. nem feltétlen nagy az esélye, de lehet.
és 14 év alatti lány megrontását bünteti a törvény.
kicsit több eszed is lehetne a 15 éveddel
9/17 anonim válasza:
milyen büntetésre számíthatsz? egy gyereket felnevelni munka nélkül hogy hangzik?
10/17 walk w1th mee válasza:
Erdélyi vagy ugye?
Gratulalok,ilyen csórók vagytok hogy egy óvszerre nem tellik?:D
Pedig kauflandban csak 4lej a lególcsóbb
XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!