Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a 13éves barátnőmmel óvszer nélkül, mennyi az esélye, hogy teherbe esik?
Üdv, 15/F vagyok és lefeküdtem a 13 éves barátnőmmel gumi nélkül, nem lőttem bele, mennyi az esélye hogy terhes lesz?
És ha teherbe esik, milyen büntetésekre számítsak?
Majd az apja megbüntet ne félj !
Felelőtlen, eszetlen kis taknyosok, inkább a leckével foglalkoztatok volna...
13. gondolod h az apja megbünteti? lehet csak azt mondja h jól van kicsim, csak így tovább. a mai világban...
már csak az a szégyen h ha abortuszra kerülne a sor, talán még támogatást is kaphatnak rá, amit az állam az adófizetők pénzéből finanszíroz, tehát én fizessek azért, mert két 13 éves bohóckodott.
Gratulálok, apuka lettél!
15 évesen felnőtt vagy a szexhez, akkor a gyermekvállaláshoz is!
Guglizz egy jó szülész-nőgyógyászt!:)
Sok boldogságot így 3-asban!
Ha meg nem kell a gyermek, adjátok nekem:)
Ja, lehet terhes, én is előváladék miatt kaptam a kis drágámat:))
Azt nem tudom mit kaphatsz ott Recskásországban, max egy vállveregetés, azon elül nem tudom:) De írj ha már elvették a kicsit, akkor érte megyek, és elhozom egy érett, normális családba!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!